• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Hven Gin Økologisk

Tilbud Hven Gin Økologisk Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

294,00 DKK

-85,00 DKK 379,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 47-E12103

Hven Gin er en økologisk håndlavet svensk gin med en helt unik smag og karakter - en nummereret premium gin, som enhver gin-entusiast bør prøve! 

De friske botanicals infunderes i 24 timer i Spirit of Hvens egen økologiske alkohol af høj kvalitet. Som noget helt særligt modnes alkoholen efterfølgende i 18 måneder i egetræsfade, hvilket giver ginnen en særpræget tekstur og dybde, inden den destilleres i langhalsede kobberkedler. 

Efter destilleringen får ginnen igen lov af modne i 3 måneder i store beholdere af rustfrit stål inden den destilleres en sidste gang inden den hældes på nummererede flasker og forsegles med voks.

Til Hven Gin anvendes en lang række spændende og nøje udvalgte botanicals bl.a. svensk enebær, paradiskorn, citron, anis, peber, kalmusrod, kardemomme, kassiabark og mauritiansk vanilje. 

Duften er meget lig en klassisk gin, men med mere friskhed og noter af enebær, krydderier og citrus, der efterfølges af vaniljesødme. En krydret og varm smag er det første, man mødes af, og efterfølgende opleves klare noter af citrus, vanilje og kassiabark, der afrundes med enebær. Eftersmagen er overraskende lang og glat med fine noter af lakrids.

Lagringen i egetræsfadene afgiver ikke smag til ginnen, men giver derimod en større fylde, som især kan smages, hvis den drikkes rent. Dette er en utroligt interessant og unik gin, som bl.a. er den eneste gin, der serveres på michelin restauranten Restaurant Noma i København.

Ginnen destilleres på den lille smukke, grønne ø, Hven, som ligger i Øresund mellem Sverige og Danmark.

Alkohol 40%
EU Økologi mærket Ja
Producent Spirit of Hven
Indhold 500 ml
Oprindelse Sverige
Noter Krydderier
Noter Citrus
Noter Vanilje
Noter Enebær

0 anmeldelser af Hven Gin Økologisk

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: