• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Hven Gin Økologisk

Hven Gin Økologisk Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

299,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 47-E12103

Hven Gin er en økologisk håndlavet svensk gin med en helt unik smag og karakter - en nummereret premium gin, som enhver gin-entusiast bør prøve! 

De friske botanicals infunderes i 24 timer i Spirit of Hvens egen økologiske alkohol af høj kvalitet. Som noget helt særligt modnes alkoholen efterfølgende i 18 måneder i egetræsfade, hvilket giver ginnen en særpræget tekstur og dybde, inden den destilleres i langhalsede kobberkedler. 

Efter destilleringen får ginnen igen lov af modne i 3 måneder i store beholdere af rustfrit stål inden den destilleres en sidste gang inden den hældes på nummererede flasker og forsegles med voks.

Til Hven Gin anvendes en lang række spændende og nøje udvalgte botanicals bl.a. svensk enebær, paradiskorn, citron, anis, peber, kalmusrod, kardemomme, kassiabark og mauritiansk vanilje. 

Duften er meget lig en klassisk gin, men med mere friskhed og noter af enebær, krydderier og citrus, der efterfølges af vaniljesødme. En krydret og varm smag er det første, man mødes af, og efterfølgende opleves klare noter af citrus, vanilje og kassiabark, der afrundes med enebær. Eftersmagen er overraskende lang og glat med fine noter af lakrids.

Lagringen i egetræsfadene afgiver ikke smag til ginnen, men giver derimod en større fylde, som især kan smages, hvis den drikkes rent. Dette er en utroligt interessant og unik gin, som bl.a. er den eneste gin, der serveres på michelin restauranten Restaurant Noma i København.

Ginnen destilleres på den lille smukke, grønne ø, Hven, som ligger i Øresund mellem Sverige og Danmark.

EU Økologi mærket Ja
Noter Vanilje
Noter Enebær
Noter Krydderier
Noter Citrus
Oprindelse Sverige
Producent Spirit of Hven
Alkohol 40%
Indhold 500 ml

0 anmeldelser af Hven Gin Økologisk

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: