Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12U-17369

- EAN: 032622025895

Luigi Bormioli Mixology Spritzglas 4 stk 57cl

Fra

Luigi Bormioli Mixology Spritzglas 57 cl 4 Stk

Leveringtid 1-2 hverdage

499,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology spritzglassene er smukke og elegante glas, der er velegnet til at servere italienernes foretrukne velkomstdrink: spritz.

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology spritzglassene er smukke og elegante glas, der er velegnet til at servere italienernes foretrukne velkomstdrink: spritz.

Glassene har en kapacitet på 57cl og er udført med smukke udskæringer. Brug glassene til servering af lækre drinks og aperitiffer på en varm sommerdag.

En pakke indeholder 4 glas - tåler maskinvask på max 55.

Glassene er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Fås også i følgende varianter: CocktailglasGin&Tonic-glasMartiniglas

Tekniske specifikationer

Størrelse 57 cl
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Spritzglas 57 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse