Ref: 12U-17382

- EAN: 032622026120

Spar 20%
Luigi Bormioli Mixology Gin & Tonic-glas 4 stk 80cl

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Gin & Tonic-glas 80 cl 4 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

399,95 DKK

499,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Luigi Bormioli Mixology Gin & Tonic-glassene er store, rummelige glas til servering af lækre drinks - især velegnet til en klassisk Gin & tonic.

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology Gin & Tonic-glassene er store, rummelige glas til servering af lækre drinks - især velegnet til en klassisk Gin & tonic.

Glassene har en kapacitet på 80cl og er udført med smukke udskæringer. Takket være den store kapacitet, er der god plads til masser af isterninger, garniture, gin og tonic. 

Mange serverer Gin & Tonics i highball glas, men faktisk anbefaler man glas med en stor overflade, da syn- og duftesansen spiller en stor rolle i at drikke gin!

En pakke indeholder 4 glas - tåler maskinvask på max 55.

Glassene er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Fås også i følgende varianter: CocktailglasMartiniglasSpritzglas

Tekniske specifikationer

Størrelse 80 cl
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Gin & Tonic-glas 80 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse