Ref: 12U-17373

- EAN: 032622025918

Luigi Bormioli Mixology Martiniglas 4 stk 21,5cl

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Martiniglas 21,5 cl 4 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

499,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology Martiniglassene er smukke og eksklusive glas til den klassiske drink - både til hverdag og fest.

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology Martiniglassene er smukke og eksklusive glas til den klassiske drink - både til hverdag og fest.

Glassene har en kapacitet på 21,5cl og er udført med smukke udskæringer. Server lækre Martinis med stil i disse glas - alt du skal bruge er 2 dele gin og 1 del vermouth samt oliven og citron, og så er der serveret!

En pakke indeholder 4 glas - tåler maskinvask på max 55.

Glassene er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Fås også i følgende varianter: CocktailglasGin&Tonic-glasSpritzglas

Tekniske specifikationer

Størrelse 21,5 cl
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Martiniglas 21,5 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse