Ref: 12U-17376

- EAN: 032622025932

Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 4 stk 22,5cl

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 22,5 cl 4 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

499,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology Cocktailglassene er smukke og eksklusive glas til servering af lækre, farvestrålende cocktails - kun fantasien sætter grænser!

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology Cocktailglassene er smukke og eksklusive glas til servering af lækre, farvestrålende cocktails - kun fantasien sætter grænser!

Glassene har en kapacitet på 22,5cl og er udført med smukke udskæringer. Den brede overflade og åbning gør glasset velegnet til klassiske cocktails eller frosne forfriskninger fx en strawberry daiquri!

En pakke indeholder 4 glas - tåler maskinvask på max 55.

Glassene er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Fås også i følgende varianter: Gin&Tonic-glas, MartiniglasSpritzglas

Tekniske specifikationer

Størrelse 22,5 cl
Farve Gennemsigtig
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 22,5 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse