Ref: 12Q-916022

- EAN: 5722009160220

Lyngby Juvel Gin & Tonic Glas 4 stk 57 cl

Fra Lyngby Glas

Lyngby Juvel Gin & Tonic Glas 57 cl 4 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

199,95 DKK

Lyngby Juvel gin & tonic glassene er klassiske og elegante glas til servering af den ultra-populære drink! En pakke indeholder 4 glas med en kapacitet på 57cl.

Produktbeskrivelse

Lyngby Juvel gin & tonic glassene er klassiske og elegante glas til servering af den ultra-populære drink! En pakke indeholder 4 glas med en kapacitet på 57cl.

Server udsøgte gin & tonics med stil med disse smukke, store glas. Størrelsen kan virke overvældende, men årsagen til den store volumen er, at en ægte G&T bør serveres med meget is. Faktisk anbefaler man glas med en stor overflade til netop gin & tonic, da syn- og duftesansen spiller en stor rolle i at drikke gin - så glem alt om highball/lowball glassene og frem med de store, lækre glas!

Glassene er udført i EU-produceret glas af højeste kvalitet. Tåler opvaskemaskine - kort program anbefales (50-55C).

Se hele Lyngby Jyvel-serien her.

Tekniske specifikationer

Størrelse 57 cl
Farve Gennemsigtig
Serie Juvel
Materiale Glas
Tåler opvaskemaskine Ja

Relaterede produkter du bør overveje

Lyngby Glas
Lyngby Glas
Dansk design siden 1940 - Lyngby Glas Lyngby Glas er en af Danmarks mest succesfulde glasfabrikker, der blev grundlagt tilbage i 1940 af isenkræmmer Holger Jepsen. Virksomheden satte i mange år stort præg på de danske middagsborde med sine smukke og meget klassiske glas. I dag er særligt deres krystalglas, med det elegante retro-look, populært. Glasset fremstilles på patenteret vis i transparent krystal, som lever op til nutidens miljøkrav. Alt glas er uden bly og har en...

Se flere produkter fra Lyngby Glas

0 anmeldelser af Lyngby Juvel Gin & Tonic Glas 57 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse