Ref: 12J-19991

- EAN: 3232870163173

La Rochère Lyonnais Vinglas 6 stk 0,23L Klar

Fra La Rochère

La Rochère Lyonnais Vinglas 23 cl 6 Stk Klar

Leveringstid 2-4 hverdage

359,95 DKK

La Rochère Lyonnais vinglasset er et smukt og utroligt elegant vinglas på på stilk. Vinglasset har et smukt dråbeformet mønster, hvilket giver et sofistikeret look.

Produktbeskrivelse

La Rochère Lyonnais vinglasset er et smukt og utroligt elegant vinglas på på stilk. Vinglasset har et smukt dråbeformet mønster, hvilket giver et sofistikeret look.

Det elegante og yndefulde dråbeformede mønster leder tankerne hen imod renæssance-tidens Frankrig - en skøn stil, der gør glasset perfekt til både hverdag og fest.

Vinglasset har en kapacitet på 0,23 liter og er velegnet til servering af udsøgte vine eller lækre drinks og cocktails. Du får et særdeles holdbart glas, som tåler både opvaskemaskine og mikroovn.

Undgå at tilføre glasset ekstrem varme- eller kuldechok.

Tekniske specifikationer

Størrelse 23 cl
Farve Gennemsigtig
Kop højde 16,5 cm
Serie Lyonnais
Materiale Glas
Diameter 8,5 cm
La Rochère
La Rochère
Fransk glasproduktion af højeste kvalitet - La Rochère La Rochère blev grundlagt tilbage i 1475, og er det ældste glasværk i Frankrig, der stadig producerer glas den dag i dag. La Rochère er beliggende i den nordøstlige region France-Comté og er kendt for at lave glas i utrolig høj kvalitet med en fantastisk klarhed, glans og styrke. Hvis du er til glas i autentisk fransk stil, så er glassene fra La Rochère lige noget for dig. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af smukke...

Se flere produkter fra La Rochère

0 anmeldelser af La Rochère Lyonnais Vinglas 23 cl 6 Stk Klar

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse