Spar 20%
Lyngby Specialølglas 4 stk. Billigst på PriceRunner

Fra Lyngby Glas

Lyngby Specialølglas 4 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage


199,95 DKK

249,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Lyngby sættet består af 4 forskellige ølglas, som er den ideelle pakke til ægte ølentusiaster, således de kan få den fulde oplevelse af alle deres yndlings øl. 


Produktbeskrivelse

Lyngby sættet består af 4 forskellige ølglas, som er den ideelle pakke til ægte ølentusiaster, således de kan få den fulde oplevelse af alle deres yndlings øl. 

En god øl fortjener at blive drukket af deres rigtige glas, som både fremhæver øllets farve, bevarer ølskummet samt bringer alle de unikke smagsnuancer frem i øllen. I sættet får du et hvedeølglas, lagerglas, ale- og stoutglas samt et pilsnerglas. 

Hvedeølglasset er 63cl, og er fremstillet højt og slankt med en blød bue på toppen, som sørger for, at skummet kan stå en lille smule over glassets kant. Velegnet til alle hvedeøl og weissbier. 

Lagerglasset er 57cl, og er fremstillet med en bred bund og en indsnævret munding, som fremhæver øllets aromaer fuldt ud. 

Ale- og Stoutglasset er 52cl, og med en tulipanform og en kant, der krænger let udad i toppen. Dette sørger for at indkapsle øllets aroma og bevarer et fyldigt skum. Velegnet til mere bitre øltyper. 

Pilsnerglasset er 54cl, og er et højt og slankt glas med en åbning, som munder ud som en trompet og med plads til den tykke, gode skum. Glassets højde sender øllet langt tilbage i munden, hvor du kan smage humlens bitterhed. 

Størrelse 63 cl
Størrelse 54 cl
Størrelse 57 cl
Størrelse 52 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale Glas

0 anmeldelser af Lyngby Specialølglas 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse