• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Lyngby Specialølglas 4 stk.

Lyngby Specialølglas 4 stk. Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

149,95 DKK


Ref: 12Q-916185
EAN: 5722009161852

Lyngby sættet består af 4 forskellige ølglas, som er den ideelle pakke til ægte ølentusiaster, således de kan få den fulde oplevelse af alle deres yndlings øl. 

En god øl fortjener at blive drukket af deres rigtige glas, som både fremhæver øllets farve, bevarer ølskummet samt bringer alle de unikke smagsnuancer frem i øllen. I sættet får du et hvedeølglas, lagerglas, ale- og stoutglas samt et pilsnerglas. 

Hvedeølglasset er 63cl, og er fremstillet højt og slankt med en blød bue på toppen, som sørger for, at skummet kan stå en lille smule over glassets kant. Velegnet til alle hvedeøl og weissbier. 

Lagerglasset er 57cl, og er fremstillet med en bred bund og en indsnævret munding, som fremhæver øllets aromaer fuldt ud. 

Ale- og Stoutglasset er 52cl, og med en tulipanform og en kant, der krænger let udad i toppen. Dette sørger for at indkapsle øllets aroma og bevarer et fyldigt skum. Velegnet til mere bitre øltyper. 

Pilsnerglasset er 54cl, og er et højt og slankt glas med en åbning, som munder ud som en trompet og med plads til den tykke, gode skum. Glassets højde sender øllet langt tilbage i munden, hvor du kan smage humlens bitterhed. 

Type Ølglas
Størrelse 54 cl
Størrelse 57 cl
Størrelse 52 cl
Størrelse 63 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale Glas

Om Lyngby Glas

Lyngby Glas
Vis alle produkter fra Lyngby Glas

0 anmeldelser af Lyngby Specialølglas 4 stk.

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: