Luigi Bormioli Bach Ølglas/longdrink 48 cl 4 stk Billigst på PriceRunner

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Bach Ølglas/longdrink 48 cl 4 stk

Leveringstid 2-4 hverdage


399,95 DKK

Luigi Bormiolis Bach ølglas/longdrinkglas er som skabt til lækre drikkevarer, samtidig med at glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 


Produktbeskrivelse

Luigi Bormiolis Bach ølglas/longdrinkglas er som skabt til lækre drikkevarer, samtidig med at glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 

Glassene er fremstillet i ultraklart og holdbart krystalinglas. Glassene er designet med smukke riller langs glassene og giver en eksklusiv oplevelse. 

Glassene kommer i en pakke af 4 stk. og har en kapacitet på 48 cl. Brug dem til servering til dagligt eller når du har gæster. 

Glassene stammer fra serien Bach fra Luigi Bormioli, der er skabt med et elegant facet-design. Glassene har 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask.

Bach serien er fremstillet med Luigi Bormiolis nye glasteknologi, som gør glassene mere holdbare med en modstandsdygtig glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent. Glassene er fremstillet med det formål, at de skal være holdbare, og i forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5% samt holdbarhed over for mekaniske stød er på +105%.

Du kan vaske dine glas 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales.

Størrelse 48 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale SON.hyx® krystalinglas

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Bach Ølglas/longdrink 48 cl 4 stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse