Luigi Bormioli Optica Champagneskål 30 cl 4 stk Billigst på PriceRunner

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Optica Champagneskål 30 cl 4 stk

Leveringstid 2-4 hverdage


549,95 DKK

Luigi Bormioli Optica champagneskål er elegante og stilrene glas, som er ideelle til fester. Glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 


Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Optica champagneskål er elegante og stilrene glas, som er ideelle til fester. Glassenes udførte og elegante design pynter ethvert selskab op. 

Glassene er designet med smukke riller langs glassene og giver en eksklusiv oplevelse. Sættet indeholder 4 stk, og har en kapacitet på 30 cl.

Sættet stammer fra serien Optica fra Luigi Bormioli, der er skabt med et smukt plisseret design, der giver et flot spil i glassene. Glassene har 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask.

Optica serien er fremstillet med Luigi Bormiolis nye glasteknologi, som gør glassene mere holdbare med en modstandsdygtig glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent. Glassene er fremstillet med det formål, at de skal være holdbare, og i forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5% samt holdbarhed over for mekaniske stød er på +105%.

Du kan vaske dine glas 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales.

Størrelse 30 cl
Farve Gennemsigtig
Materiale SON.hyx® krystalinglas

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Optica Champagneskål 30 cl 4 stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse