Ref: 12q-916105

- EAN: 5722009161050

Lyngby Melodia Highball Glas 6 stk 36cl

Fra Lyngby Glas

Lyngby Melodia Highball Glas 36 cl 6 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

399,95 DKK

Lyngby Melodia Highball glassene er smukke og elegante glas med en kapacitet på 36 cl. Glassene er perfekte til drinks, vand mm.

Produktbeskrivelse

Lyngby Melodia Highball glassene er smukke og elegante glas med en kapacitet på 36 cl. Glassene er perfekte til drinks, vand mm.

 

Du får 6 stk. Melodia Highball glas med et fantastisk udseende - glas, der er elegante og topmoderne! Glassene er en del af Lyngbys Melodia serie, der er en af deres mest populære serier med et smukt vintage look, som passer perfekt til både et moderne og klassisk bord.

 

Lyngbys krystalglas fremstilles i helt transparent miljøkrystal, hvilket foregår via en patenteret proces, hvor blyfri glasmasse bearbejdes, så det fremstår ekstra klart og med meget høj holdbarhed. Dette betyder også, at Lyngbys glas tåler vask i opvaskemaskine - vælg lav-alkaliske opvaskemidler og et kort program med lav temperatur. Glassene bør aldrig vaskes i en opvaskemaskine uden salt.

Se hele Lyngby Melodia-serien her.

Tekniske specifikationer

Størrelse 36 cl
Farve Gennemsigtig
Kop højde 15 cm
Serie Melodia
Materiale Krystalglas
Tåler opvaskemaskine Ja
Lyngby Glas
Lyngby Glas
Dansk design siden 1940 - Lyngby Glas Lyngby Glas er en af Danmarks mest succesfulde glasfabrikker, der blev grundlagt tilbage i 1940 af isenkræmmer Holger Jepsen. Virksomheden satte i mange år stort præg på de danske middagsborde med sine smukke og meget klassiske glas. I dag er særligt deres krystalglas, med det elegante retro-look, populært. Glasset fremstilles på patenteret vis i transparent krystal, som lever op til nutidens miljøkrav. Alt glas er uden bly og har en...

Se flere produkter fra Lyngby Glas

0 anmeldelser af Lyngby Melodia Highball Glas 36 cl 6 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse