Ref: 38-212424

- EAN: 5706631183819

Spar 44%
Eva Trio Sauterpande 24 cm

Fra Eva Trio

Eva Trio Sauterpande 24 cm

Leveringstid 1-2 hverdage

499,95 DKK

899,95 DKK

Spar 400,00 DKK

Eva Trio sauterpande 24 cm er en flot og elegant sauterpande med praktisk keramiske belægning, som sørger for, at maden ikke brænder fast.

Produktbeskrivelse

Eva Trio sauterpande 24 cm er en flot og elegant sauterpande med praktisk keramiske belægning, som sørger for, at maden ikke brænder fast.

Sauterpanden er udført i rustfrit stål af høj kvalitet og panden kan anvendes på alle varmekilder - også induktion og ovn. De høje sidder gør det praktisk at tilberede mad med meget væske i og mulighed for at stege, brase og sautere.

Sauterpanden er en del af Eva Trio serie med gryder med keramisk belægning. Serien har et flot rustfrit stål-look med praktisk keramisk belægning. Designet er lavet ud fra Eva Solos originale Ole Palsby/Eva Trio design fra 1977, hvor der er efterfølgende er kommet en indvendig keramisk belægning, der tåler temperatur op til 400 grader.

Sauterpanden har slip-let lignende egenskaber, som gør, at det ikke er nødvendigt at anvende meget fedtstof på panden. Sauterpanden sikrer hurtig og optimal varmedistribution. 

Tekniske specifikationer

Virker til induktion Ja
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Materiale Aluminium
Diameter 24 cm
Eva Trio
Eva Trio
Dansk, klassisk design til køkken & hjem - Eva Trio Eva Solo er en dansk familievirksomhed med mere end 100 år på bagen, som i dag ledes af 4. generation af stifteren, Kai Rohde Fog. Eva's designfilosofi udmønter sig i deres tre varemærker:  Eva Solo -mærket kom til i 1997. Dette mærke består primært af ekslusivt design til dagligdagens redskaber til boligen. Eva Solo kendetegner sig ved enkelhed, markante linjer samt høj brugsværdi. I dette mærke finder du alt fra...

Se flere produkter fra Eva Trio

0 anmeldelser af Eva Trio Sauterpande 24 cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse