Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12p-200838

- EAN: 5722002008383

Spar 20%
Holm Stegepande 24 cm

Fra

Holm Stegepande 24cm

Leveringtid 1-2 hverdage

239,96 DKK

299,95 DKK

Spar -20%

Holm stegepanden er en klassisk og god stegepande på 20 cm med en smart slip-let belægning, som gør panden ekstrem robust og holdbar.

Produktbeskrivelse

Holm stegepanden er en klassisk og god stegepande på 24 cm med en smart slip-let belægning, som gør panden ekstrem robust og holdbar.

Stegepanden er støbt i aluminium og er en utrolig holdbar stegepande med et klassisk design. Panden har en 2-lags nonstick belægning, som gør, at der skal bruges minimal eller ingen fedtstof. Med den udvendigesilikone-polyester belægning er det herfor let at rengøre panden.

Bunden er 4 mm og har en jævn varmefordeling over hele panden. Panden passer til alle varmekilder - også induktion. Stegepanden kan også bruges i ovnen op til 200 grader.

Stegepanden tåler ikke opvaskemaskine og det anbefales at rengøre stegepanden med en blød børste, varmt vand og sæbe. For at sikre panden en lang levetid anbefales det altid at anvende redskaber i plast eller træ.

Stegepanden findes i flere størrelser: 20cm28cm30cm

Tekniske specifikationer

Virker til induktion Ja
Farve Sort
Materiale Aluminium
Diameter 24 cm
Holm
Holm
Køkkenserie af Claus Holm Claus Holm har med sin mangeårige erfaring fra restaurantlivet skabt en smuk køkkenserie, som han har valgt at kalde "Holm". Claus har sit hjerte og sin store passion for den gode madlavning og køkkenoplevelse, og han har altid beskæftiget sig med dette på den ene eller anden måde. Derfor sætter han en stor værdi i at skabe noget kvalitetskøkkengrej, som hjælper dig med at tilberede et velsmagende og lækkert måltid. Produktsortimentet skal gøre køkkenarbejdet...

Se flere produkter fra Holm

0 anmeldelser af Holm Stegepande 24cm

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse