• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Le Piantagioni La Cumbre 250g

Leveringstid: 1-2 hverdage

99,95 DKK


Ref: 25B-CC2516

Le Piantagioni La Cumbre er en kaffe med nogle af de mest fantastiske og aromatiske egenskaber. Det er bestemt en kaffe, som skal prøves!

La Cumbre er en Red Bourbon Natural 100% arabica, som stammer fra El Salvador. Bønnerne har noter af æble, kirsebær og banan, som giver en dejlig sødme og silkeagtig smag, med en anelse smag af fuge eller flødekaramel. La Cumbre er produceret på en estatei El Salvador og de vandt "Cup of Excellence 2018". 

Bønnerne har en unik og sjælden diversitet, som gør den interessant både som sort kaffe eller kombineret med mælk og vi kan klart anbefale dertil iskaffe pga sin uovertrufne sødme. 

Posen indeholder 250 gram hele bønner.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Kort over kaffens oprindelse

 

Le Piantagioni La Cumbre er en Single Estate kaffe, hvilket betyder, at den kun indeholder bønner fra én plantage. 

Finca La Cumbre

Le Piantiagoni La Cumbre vinder af  “El Salvador Cup of Excellence 2018”

I Ilamatepec egnen, ikke langt fra Volcàn de Santa Ana (kaldet Ilamatepec af de indfødte), driver Emilio Lopez som er 6. generation kaffefarmer sin estate med fokus på kvalitet og han har igennem de seneste år fokuseret på at udvikle sine processer således, at kaffen får en unik og sjælden diversitet.

La Cumbre er en estate, som oprindelig udspringer af Finca El Manzano. La Cumbre kan oversættes til ”toppen” og symboliserer meget godt,  at kaffe dyrket på La Cumbre er dyrket ca. 200 højere end på Finca El Manzano – og den højere placering giver en mere markant frugtagtig duft og smag end kaffen fra El Manzano og der opnås en højere karakter i cupping.

Der er tale om en exceptionel delikat red bourbon 100% arabica kaffe, som er fremstillet på naturlig vis med smagsnoter af æble, kirsebær og banan og en anelse fudge. Der er tale om en speciality kaffe af usædvanlig karakter med lav syrlighed og flødekaramel fedme, som skaber noget helt specielt når den kværnes.

Når du kommer til La Cumbre, forstår du straks, at denne finca er helt forskellig fra alle de andre. Her leder forskning og eksperimentering hele arbejdet, ikke kun under høsten og forarbejdningen, men også under arbejde med udvælgelse af planter. Oplysninger indsamles ved hvert trin, så al kaffen og dens udvikling kan spores fuldt ud gennem hele forarbejdningen.

Bønne La Cumbre
Land El Salvador
Produktionsområde Ilamatepec
Art Arabica
Variation Bourbon (100%)
Højde 1.500 - 1.600 m.
Behandling Naturel
Tørring Soltørret
Høst December til midt februar
Kaffestyrke Mørk
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Æble
Noter Banan
Noter Kirsebær
Oprindelse El Salvador
Vægt 250 g

Om Le Piantagioni Del Caffè

Le Piantagioni Del Caffè
Vis alle produkter fra Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni La Cumbre 250g

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: