Spar 20%
 • Rigtig Kaffe
Holy Bean Colombia Huila 250g Hele kaffebønner Billigst på PriceRunner

Fra Holy Bean

Holy Bean Colombia Huila 250g Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


59,95 DKK

75,00 DKK

Spar 15,05 DKK

Holy Bean Colombia Huila er en behagelig frugtig kaffe med en mild aroma samt smagsnoter af mørk karamel. 

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner


Produktbeskrivelse

Holy Bean Colombia Huila er en behagelig frugtig kaffe med en mild aroma samt smagsnoter af mørk karamel.

Denne kaffeblend er bedst før 28/8-2022.

Der er ikke mange kaffeproducerende lande, der er mere populær end Colombia, og regionen Huila er landets største kaffeproducent. Et smukt og bjergrigt område i den sydvestlige del af Colombia. Huila er kendetegnet ved at producere virkelig god kaffe og jævnligt produceres der vinder-lots i konkurrencen Cup of Excellence fra netop dette område.

Denne kaffe fra Colombia kommer fra Huila og er dyrket 1.800-1.900 meter over havets overflade. Forarbejdningsmetoden er vasket, og det er med til at give kaffen den karakteristiske rene og syrlige smag.

Holy Bean er et passioneret mikroristeri i Aarup på Vestfyn, som hver eneste dag går på opdagelse i et komplekst univers og stræber efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Posen indeholder 250 gram hele bønner.

Land Columbia
Region Huila
Art Arabica
Bryggemetode Filter
Højde 1.800-1.900 m.
Behandling Vasket

Hvem er Holy Bean?

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted. For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe. 

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Karamel
Noter Frugt
Oprindelse Columbia
Vægt 250 g
Holy Bean
Holy Bean
Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning. Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

Se flere produkter fra Holy Bean

0 anmeldelser af Holy Bean Colombia Huila 250g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse