Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Ref: 25B-700116

Nyhed
 • Rigtig Kaffe
Holy Bean Adventskalender 4x250g Hele kaffebønner

Fra Holy Bean

Holy Bean Adventskalender 4x250g Hele kaffebønner

Leveringstid 2-4 hverdage

379,00 DKK

Holy Bean Adventskalender med 4 forskellige og smagfulde kaffevarianter + en lille overraskelse, der vil sprede glæde hos kaffeelskeren.  

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Lys

Dette er hele kaffebønner

Produktbeskrivelse

Holy Bean Adventskalender med 4 forskellige og smagfulde kaffevarianter, der vil sprede glæde hos kaffeelskeren.  

Elsker du god kaffe eller kender du en, som gør, så skru op for hyggen og selvforkælelse i december med denne Adventskalender fra Holy Bean. 

Som noget helt nyt lancerer de nemlig i år en lækre adventskalender fyldt med lækre, lysristede speciality kaffer og en lille overraskelse. Hver eneste kaffe er hemmeliggjort, så du alle søndage i december kan lade dig overraske af god, bæredygtig kvalitetskaffe.

Med adventskalenderen tages du med på en rejse igennem de største kafferegioner med smagsnoter fra det mere søde og bløde til det mere florale og syrlige. Du tages igennem de unikke karakteristika, som kaffen får helt naturligt samt forarbejdnings- og ristemetode.

Adventskalenderen indeholder 4x250g poser og en lille overraskelse. 

Prøv også den Klassiske Julekaffe fra Holy Bean. 

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Lys
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner

Udvidet beskrivelse

Hvem er Holy Bean?

Kvinden bag Holy Bean er Sine Klejs Gren. Hun er stifter og medejer af det skønne mikroristeri, som holder til i Aarup på Vestfyn. Her er der højt til loftet og hjertet på det rette sted.

For hende handler kaffe om nysgerrighed og passion. Om at gå på opdagelse i et komplekst smagsunivers og turde udfordre den almene kaffedrikker på hvordan en rigtig kaffe kan smage. Det er vigtigt for Sine at have en legende tilgang til råvaren og hele tiden stræbe efter at forfine håndværket i arbejdet med kaffe.

Håndværk, passion og kvalitet

Noget af det allervigtigste for Holy Bean i arbejdet med kaffe er høj kvalitet på den gode råvare, så vi kan være med til at fortælle verden, hvor essentiel farmerens arbejde er. Og dermed har hun som rister også muligheden for at frembringe unikke smagsnuancer, når hun søger at riste kaffen til perfektion ristning.

Sine tror på de rene råvarer, og vælger derfor oftest økologiske specialty kaffer til vores sortiment. Kaffe scores ligesom vin, og fra 80 point og op til 100 er der, hvor specialty kafferne ligger. Dette sker efter Specialty Coffee Association (SCA) Protokol Standards - og hun tror på, at vi ved at købe kaffe af en høj kvalitet, er med til at påvirke levevilkårene for de hænder, der arbejder med denne fantastiske råvare. Derfor handler hun ud fra de bløde værdier, hvor hun ved hun kan støtte velgørende projekter og påvirke til en mere bæredygtig kaffeproduktion.Holy Bean
Holy Bean
Holy Bean er et mikroristeri i det smukke Aarup på Vestfyn. De tror på de rene råvarer og udvælger de fineste speciality kaffer. De ønsker at skabe en fantastisk velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning. Hos Rigtig Kaffe er vi stolte over at kunne tilbyde Holy Beans fantastiske hele kaffebønner. Gå på opdagelse her - du vil ikke fortryde det! 

Se flere produkter fra Holy Bean

0 anmeldelser af Holy Bean Adventskalender 4x250g Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse