Ref: 25B-30001

- EAN: 8000070019362

Spar 30%
 • Rigtig Kaffe
Lavazza Qualità Oro 500g

Fra Lavazza

Lavazza Qualità Oro 500g Hele kaffebønner

Leveringstid 2-4 hverdage

69,95 DKK

99,95 DKK

Spar 30,00 DKK

Lavazza Qualità Oro er en kaffe, der er skabt med en særlig passion og tradition - en 100% vasket arabica blend bestående af nøje udvalgte bønner fra Centralamerika, Brasilien og det afrikanske højland.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Dette er hele kaffebønner

Produktbeskrivelse

Lavazza Qualità Oro er en kaffe, der er skabt med en særlig passion og tradition - en 100% vasket arabica blend bestående af nøje udvalgte bønner fra Centralamerika, Brasilien og det afrikanske højland.

Du får en intens og rund kaffe med en fyldig smag, hvor de brasilianske bønner tilfører noter af malt og honning, mens bønnerne fra Centralamerica tilfører frugtige og florale noter. Tilsammen giver det en unik og uimodståelig kaffeblend med en sød og aromatisk smag.

Kaffen giver en fremragende espresso med en flot, gylden crema. Takket være den intense smag, er Oro også utroligt velegnet med mælk - her får du en kop med bløde karamelnoter.

Qualità Oro er en af Lavazzas ældste kaffeblends - en klassisk italiensk kaffe, som er perfekt til alle bryggemetoder - en favorit blandt italienerne.

Smag: 5
Ristning: Medium
Krop: 4
Intensitet: 4

Leveres i 500g lufttætte poser med envejsventil, som sikrer at bønnerne holdes friske.

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Honning
Noter Blomster
Noter Malt
Noter Frugt
Oprindelse Centralamerika
Oprindelse Afrika
Oprindelse Brasilien
Vægt 500 g
Lavazza
Lavazza
Lavazza kaffe - Køb italienernes yndlingskaffe Lavazza kaffebønner & espressokaffe Vi er stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner; Lavazza. Lavazza er Italiens førende kaffeproducent, og deres kaffe er kendt og elsket i hele verden. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien og Afrika. Lavazza tilbyder et stort sortiment i...

Se flere produkter fra Lavazza

1 anmeldelser af Lavazza Qualità Oro 500g Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
16/07 2020

Bästa vardagsespresson

Detta är den bästa espresson i denna prisklass, mycket fin smak för pengarna. Mellanrosten gör att man slipper kärv bitterhet och kaffets smaker framträder. Enormt prisvärd!