• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Alessi Max Le Chinois Dørslag

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

2 548,00 DKK

Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
295 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 2548 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 2947 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
110,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 2548 DKK, omkostninger 1409 DKK, samlet beløb der betales 3957 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: 11-90025
EAN: 8003299024308

Max Le Chinois fra Alessi et resultat af æstetik og funktionalitet, der mødes på bedste måde. Der findes en lang række af anvendelsesmuligheder med Max Le Chinois, fordi dørslaget kommer med en indsats i kraftig plast, der forvandler det om til en skål.

Du kan blandt andet bruge Max Le Chinois som en fantastisk flot frugtskål, vinkøler, isspand eller til smukt at udstille dine citroner i baren. 

Max Le Chinois er yderst eksklusiv og fantastisk udtryksfuld. Det smukke dørslag er designet af Philippe Starck og udført i blankpoleret rustfrit stål med en mat finish på indersiden og fødder i messings med en flot gylden farve.  

Philippe Starck er en vores tids mest kreative og originale designere. Han født i Paris og har vundet utallige priser for sit arbejde. Han henter inspiration fra flere lande rundt om i verden, blandt andet Japan, USA, Tyskland, Italien og naturligvis fra hans oprindelsesland Frankring. 

  MaterialeRustfrit stål
  Diameter30 cm

  Om Alessi

  Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

  Italiensk kvalitet til hjemmet

  Alessi har altid stået for produkter i høj kvalitet og gennem årene har Alessi udviklet sig til at være en af de førende fabrikker indenfor italiensk design.

  Missionen bag Alessi er at skabe avancerede og funktionelle designs i masseproduktion - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Designet er en forening af kunst, industri og markedets behov.

  Alessis sortiment består af en lang række klassikere - både nye og gamle. Den klassiske kedel, citruspresseren og de mange fade og skåle med den herlige Alessi mand.

  Hos Rigtig Kaffe er vi vilde med Alessis fantastiske sortiment, som passer perfekt til kaffeverdenen, som vi kender og elsker den!

  Historien om Alessi

  I 1921 startede Giovanni Alessis produktion af husholdningsartikler i kobber, nikkel og messing, som hurtigt blev kendt for den perfekte finish og fine håndværk. 11 år senere sluttede sønnen, Carlo Alessi, sig til firmaet - manden bag størstedelen af Alessis designs fra midten af 30’erne og frem til 1945, bl.a. Bombé te- og kaffeserien, som er en ægte klassiker i Italien.

  Op gennem 50’erne blev de blødere metaller udskiftet med rustfrit stål, hvilket desuden introducerede masseproduktionen af Alessi produkter. I denne periode blev der fokuseret på at designe professionelt udstyr til hoteller, restauranter og barer. I 1955 begyndte Alessis samarbejde med eksterne designere, som gav nye muligheder for at udvide sortimentet.

  I 1970 blev Carlos søn, Alberto Alessi, en del af familiefirmaet og han er sidenhen blevet kendt i designverdenen for at være “Godfather” for italiensk design. I dag er Alberto direktør i Alessi og har siden starten spillet en stor rolle i forhold til Alessis samarbejde med eksterne designere.

  Op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne er der skabt designklassikere fra prominente designere fra hele verden - herunder Richard Sappers 9090 espressokande, Michael Graves 9093 kedel med fløjte, Aldo Rossis La Conica og La Cupola espressokander og Philippe Starcks Juicy Salif citruspresser.


  Alessi
  Vis alle produkter fra Alessi

  0 anmeldelser af Alessi Max Le Chinois Dørslag

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse