• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Ceylon Istekande 1,5L

Tilbud Bodum Ceylon Istekande 1,5L Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

99,95 DKK

-100,00 DKK 199,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 44-1470-10
EAN: 727015112060

Bodum Ceylon istekande er en smart kande i transparent plast med en kapacitet på1,5 liter.

 

Lav den lækreste iste ved at fylde tefilteret med din yndlingste, friske citronskriver, sommerbær og lignende. Hæld vand og isterninger i vandbeholderen og lad det trække i køleskabet. 

Tefilteret i kanden kan let tages op af kanden og tømmes efter brug.

 

Bodum Ceylon istekande kan udover iste, også bruges til alle former for lækre drinks så som juice med mynteblade, sangria med masser af frugt skiver eller isvand med agurk eller lime skiver. 

 

Bodum Ceylon istekande er en "must have" kande til foråret og sommeren - eller til dig, der er vild med iste året rundt!

Om Bodum

BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

Bodum Bistro

Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.


Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Ceylon Istekande 1,5L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: