Jura Cool Control (EB) 0,6 L Sort Billigst på PriceRunner

Fra Jura

Jura Cool Control (EB) 0,6 L Sort

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.695,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, som er perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte nemt og bekvemt.


Produktbeskrivelse

Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, som er perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte nemt og bekvemt.

Denne Cool Control (EB) kan tilsluttes din Jura maskine på følgende måder: 


Mælkekøleren har en kapacitet på 0,6 liter og tilsluttes direkte til stikkontakten, hvorefter den indbyggede køler sørger for at holde mælkens temperatur på 4-8°C. Den indvendige beholder af rustfrit stål fyldes let, uden at den behøver at blive fjernet fra mælkekøleren. 

Som noget nyt har Jura Cool Control fået niveau-indikator i låget, som viser, hvor meget mælk der er tilbage i beholderen, og om der skal fyldes mere på. Det er også på toppen, at du tænder og slukker for maskinen.

Når låget åbnes, kan man se om temperaturen er ca. 4-8°C, som er den temperatur, der anbefales til at holde mælken i. Ved denne temperatur opnåes det perfekte mælkeskum og den mest optimale hygiejne. Kaffespecialiteter med mælk er særdeles populære, og for at skabe de bedste resultater og smagsvarianter skal mælken opbevares ved ca. 4-8°C

Denne Jura Cool Control, som findes både i hvid og sort, sørger for at holde din mælk frisk og kold hele dagen. Mælkebeholderen er, ligesom de andre små løsdele, fremstillet i rustfrit stål og er lette at rengøre samt kan vaskes i opvaskemaskine.

Jura Cool Control er desuden den perfekte gave til en Jura fan, og er et helt uundværligt udstyr til en ægte kaffe-kender! 

Som noget nyt har denne Cool Control et transparent låg, som medfølger. Dette låg slutter tæt til metalbeholderen, som gør det muligt at opbevare overskydende mælk i køleskabet natten over. På denne måde holdes mælken stadig frisk og serveringsklar til dagen efter.

Fordele ved Jura Cool Control 0,6 L:

  • Enkelt, kompakt og funktionelt design
  • Måler kun 11,7 x 16,4 x 23,9 cm
  • Betjenes via on/off knap på toppen, hvor en indikator også viser mælke-mængden
  • Nem påfyldning ved blot at løfte låget
  • Alle løsdele kan vaskes i opvaskemaskinen
  • Opbevarer mælken kold ved ca. 4-8°C.  

Tilslutning af Jura Cool Control 0,6L

Når du skal tilslutte din Jura Cool Control skal du blot sætte den i stikkontakten og gøre følgende:

  1. Tænd for din Cool Control på indikatoren ovenpå køleren. 
  2. Tag mælkebeholderen ud af din Cool Control. 
  3. Hold fingeren inde på tænd/sluk-knappen på indikatoren i 2 sekunder. 

Nu er din Cool Control indstillet og du kan nu tilslutte slangen fra din espressomaskine og ind i din Cool Control. Du kan anvende mælkekøleren til alle Jura espressomaskiner, som har mælkefunktion, men det anbefales udelukkende at bruge den til privatmaskiner. 

Kapacitet 0,6 L
Farve Sort
Passer til Alle Jura maskiner m. mælkefunktion
Bredde 11,7 cm
Højde 17,6 cm
Dybde 23,9 cm
Vægt 1,8 kg
Jura
Jura
Jura espressomaskiner er noget af det absolute bedste, når man taler om automatiske og fuldautomatiske espressomaskiner. Juras 3 markante fokusomårder er at skabe den bedste espresso, brugervenlighed og stilrent design. Rigtig Kaffe er autoriseret forhandler af Jura, og vi har både maskiner til private og erhverv og altid de seneste nyheder. Se hele udvalget af Jura produkter herunder.

Se flere produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Cool Control (EB) 0,6 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse