Ref: 12N-820033

- EAN: 5722008200330

Nudge Krus 4 stk 0,33L Creme

Fra Nudge

Nudge Krus 33 cl 4 Stk Creme

Leveringstid 2-4 hverdage

279,95 DKK

Nudge krusene er smukke og stilrene, og denne variant er helt enkel og fremstillet uden hank. Kruset er rummeligt og indbyder til hygge, nærvær og en dejlig kop kaffe. 

Produktbeskrivelse

Nudge krusene er smukke og stilrene, og denne variant er helt enkel og fremstillet uden hank. Kruset er rummeligt og indbyder til hygge, nærvær og en dejlig kop kaffe. 

Ved Nudge kopperne får du både en god kvalitet, en god størrelse samt et smukt design. Krusene har en kapacitet på 33 cl. og pakken indeholder 4 stk. 

Nudge er kendt for hverdagsforkælelse, ekstra hygge og dansk design. Stellet er fremstillet af designer Rasmus Falkenberg og madskribent Anne Larsen. 

Tekniske specifikationer

Størrelse 33 cl
Farve Creme
Materiale Porcelæn
Diameter 9 cm
Højde 9,5 cm
Nudge
Nudge
Dansk design, lækre farver og fede produkter - hvad mere kan man ønske sig?  Med Nudge tager du hverdagsforkælelse til et nyt niveau! Nudge er dansk design, hvor hovederne bag stellet er Designer Rasmus Falkenberg og madskribent Anne Larsen.  Brandet er fremstillet med henblik på sunde måltider, ekstra hygge og godt samvær. Du kan bruge kollektionen til en varm drik med en snack til, en pastaret med salat ved siden eller en dejlig kop espresso, som kan nydes i lækkert materiale.  Med...

Se flere produkter fra Nudge

0 anmeldelser af Nudge Krus 33 cl 4 Stk Creme

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse