Ref: 12N-820062

- EAN: 5722008200620

Nudge Kaffesæt 3 dele Grøn

Fra Nudge

Nudge Kaffesæt 3 dele Grøn

Leveringstid 1-2 hverdage

179,95 DKK

Nudge kaffesæt er et smart og elegant sæt, når du skal nyde en kop kaffe og samtidig ønsker en lille snack ved siden af. 

Produktbeskrivelse

Nudge kaffesæt er et smart og elegant sæt, når du skal nyde en kop kaffe og samtidig ønsker en lille snack ved siden af. 

Kaffesættet er fremstillet i porcelæn og består af tre dele. Du får en 7 cm miniskål og et 33 cl krus, som er samlet på en skøn, organisk formet underkop. Ved dette sæt får du både en god kvalitet, en praktisk løsning samt et smukt design. Forkæl dig selv eller familien med en dejlig kop kaffe og et stykke chokolade til. 

Nudge er kendt for hverdagsforkælelse, ekstra hygge og dansk design. Stellet er fremstillet af designer Rasmus Falkenberg og madskribent Anne Larsen. 

Tekniske specifikationer

Størrelse 33 cl
Farve Grøn
Materiale Porcelæn
Diameter 7 cm
Nudge
Nudge
Dansk design, lækre farver og fede produkter - hvad mere kan man ønske sig?  Med Nudge tager du hverdagsforkælelse til et nyt niveau! Nudge er dansk design, hvor hovederne bag stellet er Designer Rasmus Falkenberg og madskribent Anne Larsen.  Brandet er fremstillet med henblik på sunde måltider, ekstra hygge og godt samvær. Du kan bruge kollektionen til en varm drik med en snack til, en pastaret med salat ved siden eller en dejlig kop espresso, som kan nydes i lækkert materiale.  Med...

Se flere produkter fra Nudge

0 anmeldelser af Nudge Kaffesæt 3 dele Grøn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse