Alessi Dressed Krukke med Klokke Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Dressed Krukke med Klokke

Leveringstid 6-10 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.125,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alessi Dressed krukken er perfekt til hjemmet med en rigtig slikmund, der ikke kan lade lækkerierne stå. Krukkens låg er udstyret med en klokke, så hver gang den åbnes afsløres “sliktyven”.


Produktbeskrivelse

Alessi Dressed krukken er perfekt til hjemmet med en rigtig slikmund, der ikke kan lade lækkerierne stå. Krukkens låg er udstyret med en klokke, så hver gang den åbnes afsløres “sliktyven”. Krukken har en kapacitet på 3 liter.

 

Krukken er udført i glas og er udstyret med et tætsluttende låg i blankpoleret rustfrit stål. En elegant og klassisk krukke, som passer ind i ethvert hjem! En sjov og anderledes gaveidé til brylluppet, jubilæum, fars dag og lignende.

 

Alessi Dressed krukken er designet af hollandske designer Marcel Wanders, der er kendt for at designe interiør produkter, industrielle projekter og arkitektur. Wanders er en prisvindende designer med en imponerende portfolio. Han har bl.a. designet for Alessi, Louis Vuitton, Kartell, MAC, Normann Copenhagen og Puma.

Kapacitet 3 L
Farve Gennemsigtig
Farve Stål
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas
Diameter 19 cm
Højde 15 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Dressed Krukke med Klokke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse