Filtrering
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag:09.00-17.00
Lørdag:10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag
Pricerunner Rigtig Kaffe

Kaffebrygning

Her finder du alt, hvad din virksomhed har brug for, når der skal brygges og serveres kaffe. Vi har alt fra espressomaskiner og kaffemaskiner til stempelkander, termokander samt plejeprodukter og tilbehør.

Kaffebrygning - alt du skal bruge i din virksomhed

Espressomaskiner, kaffemaskiner, stempelkander, termokander og tilbehør - se udvalget her.

I denne kategori finder du alt, hvad du har brug for i forbindelse med kaffebrygning - find den rette kaffeløsning til din virksomhed, hvadenten det er et kontor, en stor kantine, en salon eller et værksted. Vi har et stort udvalg af espressomaskiner og kaffemaskiner, der er egnet til brug i virksomheder, samt tilbehør og plejeprodukter hertil.

Udover kaffemaskiner har vi også et stort udvalg af termokander - perfekt til mødelokaler, kantiner mm. hvor der serveres meget kaffe ad gangen. Vi har termokander i mange forskellige former, farver og størrelser fra brands som Alfi, Bodum, Bonamat, Stelton, Helios, Tiger og mange flere - mere end 100 forskellige varianter! Vi har desuden et lille udvalg af pumpetermokander, som gør det let at skænke en kop kaffe.

Ønsker du at give dine medarbejdere mulighed for at brygge en dejlig stempelkande, har vi ligeledes et stort udvalg fra mærker som Bodum, Stelton, Alessi, Eva Solo m.fl. En stempelkande er en nem og hurtig måde at brygge op til 12 kopper kaffe på, og ofte kan kaffen serveres direkte fra stempelkanden - vælg eventuelt en dobbeltvægget udgave, da dette giver en termoeffekt, som er med til at holde kaffen varm i længere tid.