Ref: A2639

Spar 33%
Kimbo Kaffekapsler 100 stk

Fra Kimbo

Kimbo Kaffekapsler 100 stk

Leveringstid 1-2 hverdage

199,95 DKK

299,50 DKK

Spar 99,55 DKK

Kimbo kaffekapsler til Nespresso & Dualit - i alt 100 kapsler fordelt på Kimbos fem forskellige varianter.

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Kimbo Armonia kapslerne består af 100% arabica fra Sydamerika og Centralafrika. Armonia betyder harmoni, og er en passende beskrivelse af denne kapsel.

  Du får en kaffe med en god karakter og elegant aroma med noter af blomster, ristet brød og chokolade. Dette er en aromatisk og raffineret arabicakaffe med en unik og sødmefuld duft.

  Kimbo Armonia er ristet langsomt og en kapsel indeholder 5,5 gram malet kaffe, som er i den høje ende ift. lignende kapsler. Dette giver en mere intens og kraftig kaffe.

  En pakke indeholder 10 kaffekapsler, som er kompatibel med Nespressos maskiner. På Nespressos skala for intensitet ligger Kimbo Armonia på 9 ud af 13.

  Aroma: 6/6
  Body: 4/6
  Ristning: 5/6

  2 x

  Ref: 25B-D014516

  Kimbo Armonia kapslerne består af 100% arabica fra Sydamerika og Centralafrika. Armonia betyder...

  Kaffestyrke Medium
 • Se produkt Vare info

  Kimbo Napoli kapslerne består af en harmonisk blanding af 80% arabica og 20% robusta fra hhv. Central- og Sydamerika samt Asien.

  Du får en kraftig, velbalanceret og intens kaffe med en god fyldig og sødmefuld smag med lette noter af blomster og bagværk. Dette er en meget klassisk syditaliensk kaffeblend!

  Kimbo Napoli er ristet langsomt og en kapsel indeholder 5,5 gram malet kaffe, som er i den høje ende ift. lignende kapsler. Dette giver en mere intens og kraftig kaffe.

  En pakke indeholder 10 kaffekapsler, som er kompatibel med Nespressos maskiner. På Nespressos skala for intensitet ligger Kimbo Napoli på 10 ud af 13. 

  Aroma: 5/6
  Body: 5/6
  Ristning: 5/6

  2 x

  Ref: 25B-D014515

  Kimbo Napoli kapslerne består af en harmonisk blanding af 80% arabica og 20% robusta fra hhv....

  Kaffestyrke Medium
 • Se produkt Vare info

  Kimbo Intenso kapslerne består af en harmonisk blanding af 40% arabica og 60% robusta - skabt ud fra stolte napolitanske traditioner.

  Du får en mørkristet kaffe med en intens og kraftig smag, der gør den særdeles velegnet til en espresso såvel som mælkedrikke, hvor smagen virkelig trænger igennem og komplimenteres godt af den sødmefulde mælk.

  Eftersmagen er vedvarende med noter af mørk chokolade. En kaffe, der smager af det syditalienske!

  Kimbo Intenso er ristet langsomt og en kapsel indeholder 5,5 gram malet kaffe, som er i den høje ende ift. lignende kapsler. Dette giver en mere intens og kraftig kaffe.

  En pakke indeholder 10 kaffekapsler, som er kompatibel med Nespressos maskiner. På Nespressos skala for intensitet ligger Kimbo Intenso på 12 ud af 13.

  Aroma: 5/6

  Body: 6/6

  Ristning: 6/6

  2 x

  Ref: 25B-D014517

  Kimbo Intenso kapslerne består af en harmonisk blanding af 40% arabica og 60% robusta - skabt ud...

  Kaffestyrke Mørk
 • Se produkt Vare info

  Kimbo Lungo kapslerne består af en skøn blanding af 100% arabica fra Brasilien, Colombia og Rwanda. Kaffen er skabt til dig, der nyder en klassisk espresso lungo.

  Du får en mediumristet kaffe med en dejlig, harmonisk smag med noter af karamel og kiks samt en god balance mellem sødme og syre. Kaffen er en klassisk italiensk oplevelse, der også kan nydes med en smule mælk. Dette er den mildeste variant i Kimbos kapsel-serie.

  Kimbo Lungo er ristet langsomt og en kapsel indeholder 5,5 gram malet kaffe, som er i den høje ende ift. lignende kapsler. Dette giver en mere intens og kraftig kaffe.

  En pakke indeholder 10 kaffekapsler, som er kompatibel med Nespressos maskiner. På Nespressos skala for intensitet ligger Kimbo Lungo på 7 ud af 13.

  Aroma: 5/6
  Body: 4/6
  Ristning: 4/6

  2 x

  Ref: 25B-D014518

  Kimbo Lungo kapslerne består af en skøn blanding af 100% arabica fra Brasilien, Colombia og...

  Kaffestyrke Medium
 • Se produkt Vare info

  Kimbo Bio Organic kapslerne består af en skøn blanding af økologiske kaffe fra hhv. Nicaragua, Peru, Tanzania og Indien.

  Du får en mediumristet kaffe med en behagelig og dejlig smag med noter af mandler og krydderier samt en god balance mellem sødme og syre. En god og fyldig kaffeoplevelse!

  Kimbo Bio Organic er ristet langsomt og en kapsel indeholder 5,5 gram malet kaffe, som er i den høje ende ift. lignende kapsler. Dette giver en mere intens og kraftig kaffe.

  En pakke indeholder 10 kaffekapsler, som er kompatibel med Nespressos maskiner. På Nespressos skala for intensitet ligger Kimbo Bio Organic på 8 ud af 13.

  Aroma: 6/6

  Body: 5/6

  Ristning: 3/6

  2 x

  Ref: 25B-D014570

  Kimbo Bio Organic kapslerne består af en skøn blanding af økologiske kaffe fra hhv. Nicaragua,...

  Kaffestyrke Medium

Produktbeskrivelse

Kimbo kaffekapsler til Nespresso & Dualit - i alt 100 kapsler fordelt på Kimbos fem forskellige varianter.

Hver variant har sine egne karakteristika ift. smagsnoter, ristning og arabica/robusta indhold. Derudover er hver enkel variant mærket op imod Nespressos intensitetskala, som går op til 13.

Kimbos varianter ligger fra 6 og op til 12 på skalaen - fordelt som herunder.

  

intensitet.jpg

Tekniske specifikationer

Kaffetype Mixpakke
Kimbo
Kimbo
Kimbo er italiensk espressokaffe, når det er allerbedst - her får du italienske bønner af højeste kvalitet, ristet efter stolte napoletanske traditioner. Kimbo har mere end 50 års erfaring og er i særdeleshed et populært risteri.

Se flere produkter fra Kimbo

0 anmeldelser af Kimbo Kaffekapsler 100 stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse