• Rigtig Kaffe
Illy IperEspresso Brasile 21 stk Billigst på PriceRunner

Fra Illy

Illy IperEspresso Brasile Kaffekapsler 21 stk

Leveringstid 1-2 hverdage


111,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Illy IperEspresso Brasile er en Single Origin kaffe bestående af 100% arabica fra verdens største kaffeproducerende land - Brasilien. En pakke indeholder 21 stk Iperespresso-kapsler.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium


Produktbeskrivelse

Illy IperEspresso Brasile er en Single Origin kaffe bestående af 100% arabica fra verdens største kaffeproducerende land - Brasilien. En pakke indeholder 21 stk Iperespresso-kapsler.

Kaffen er mediumristet med en dejlig, sødmefuld og med meget klassiske brasilianske karakteristika, herunder en god fylde og smagsnoter af chokolade og karamel. Du får en harmonisk, kraftfuld og fyldig kaffe med en intens duft samt en god balance mellem bitterhed og syre.

IperEspresso er Illys innovative kapselsystem med en patenteret to-trinsproces, der leverer en intens, aromatisk og fyldig kaffeoplevelse. Kapslerne passer til Illys kapselmaskiner.

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Noter Chokolade
Noter Karamel
Oprindelse Brasilien
Illy
Illy
Det italienske brand blev etableret i 1933 og har en klar ambition om at skabe gode kaffeoplevelser. Illy forhandler både espressomaskiner, kaffekapselmaskiner, kaffe, kaffekapsler og E.S.E pods. Du finder vores udvalg af Illy produkter her.

Se flere produkter fra Illy

0 anmeldelser af Illy IperEspresso Brasile Kaffekapsler 21 stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse