• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

DeLonghi KG89 kaffekværn

Tilbud DeLonghi KG89 kaffekværn Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

449,95 DKK

-150,00 DKK 599,95 DKK


Ref: 49-KG89
EAN: 8004399324558

Delonghi K89 er en kraftfuld kaffekværn fra Delonghi, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at male hele bønner til f.eks. din stempelkande, aeropress eller en traditionel filterkaffemaskine.

 

Kværnen består af en stålkværn med to kværnhjul - et stationært og et roterende. Dette betyder, at bønnerne trækkes ned og kværnes mod hinanden. Denne proces producerer mindst muligt varme, så kaffens naturlige olier, smag og aroma bevares.

 

Kværnen er utrolig brugervenlig - på siden af kværnen sidder en drejeknap, hvor du kan justere malingsgraden fra fint til groft. På kværnens front sidder en anden drejeknap, som fungerer som en timer, hvor du kan justere antallet af kopper, der skal males til.

Rustfri stålkværn

Med en rigtig traditionel stålkværn maler kværnen både stabilt og med masser af kraft.

 

Overflader i aluminium

KG89 kaffekværnen adskille sig fra "lillebror" KG79 ved at have blanke overflader i lækker aluminium, som gør den ekstra slidstærk og rengøringsvenlig.

 

Kopvælger og stor kapacitet

Kværnen kan indeholde helt op til 120 gram bønner af gangen og med en optimal mængde på 7-10 gram per kop, kan den kværne bønner fra 2 til 12 kopper.

 

14 indstillingsmuligheder

Med 14 indstillingsmuligheder får du selv fuld kontrol over om kaffen skal være grov til stempelkanden, eller finere til traditionel filterkaffe.

 

Aftagelig kaffebeholder

Med den aftagelige kaffebeholder er det nemt og hurtigt at bruge kaffen lige efter den er kværnet.

 

Skridsikre fødder

De skridsikre fødder betyder at maskinen altid står stabilt både når den kværner eller blot står fremme.

Bønnebeholder 120 g
Max antal kopper 12 kopper
Eltilslutning 220-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 110 W
Dimensioner 13 x 16 x 26 cm
Vægt 1,7 kg

Om DeLonghi

DeLonghi
Vis alle produkter fra DeLonghi

9 anmeldelser af DeLonghi KG89 kaffekværn

Samlet bedømmelse: 2,8 ud af 5 stjener baseret på 9 anmeldelser
27/12 2017

Gik i stykker efter 2 år

Min gik i stykker efter 2 år efter beskeden brug. Prøvede først at reklamere da fristen var udløbet. Har skilt den ad og kan se det ikke er en særlig god konstruktion (plastik tandhjul) der knækker

27/02 2013

Jeg er meget tilfreds med min DeLonghi KG89 kaffekværn.

Den er nem at bruge og ser samtidigt flot ud. Den er også nem at rengøre.

Jeg bruger den fortrinsvist til at male bønner til stempelkande, men også til kaffemaskine.

Alt i alt et godt køb.

16/02 2013

Vi besluttede at gå efter design i første omgang og valgte derfor dette flotte produkt. Efter modtagelsen kunne vi konstatere, at ikke nok med at vores forventninger i første omgang blev indfriet, så var maskinen super gennemført i robuste materialer og kunne male bønnerne i flotte valgfrie grovheder - Verdensklasse. Jeg vil varmt anbefale dette kvalitetsprodukt til alle og så til en vanvittige lav pris . Poul Olsen, Dragør

04/02 2013

skøn maskine,bruger den sammen med bialetti som giver skønne cafe latte,er nem at lære justering af grovhed er en leg,godt produkt meget tilfreds,ligeså med handlenen tak

16/12 2012

Flot kværn, der ser godt ud på køkkenbordet og nem at betjene. Larmer ikke ret meget. Er nem at skille ad og rengøre. Bruger den til stempelkaffe, og det er let at dosere mængden af bønner til det ønskede antal kopper. Tidligere brugte jeg en alm kaffemølle, og det er forbavsende så meget bedre kaffe man får med en ægte kværn. Sikkerheden er høj, så både låg og beholder skal sidde korrekt, før man kan starte kværnen. Det betyder så også, at den ikke kan arbejde, hvis nogle af disse plastikting går i stykker, men det er et generelt problem med disse forbrugsprodukter. Jeg håber på, at jeg kan få reservedele til en rimelig pris, når det bliver aktuelt.

13/04 2012

Jeg bruger denne til stempelkande og er yderst tilfreds. Kværnen er rigtig lækker og virker absolut som en kvalitetsvare.

06/10 2011

Flot og rigtig nem at bruge. jeg har kun malet bønner til espresso og glæder mig til at male groft kaffe til stempelkanden.

16/05 2011

Den er bare flot og super nem at bruge! Se evt også her hvis du vil bedømme kværnen: http://pollparrots.com/poll/b0af42c25e8

12/04 2011

Jeg bruger denne kværn ved siden af Mazzer Mini EB, som jeg bruger til espresso. DeLonghi kværnen bruger jeg til AeroPress, Stempel og filter kaffe. Den gør det super godt. Og jeg ville købe den igen - kan anbefales fordi den er nem at stille om til den fin/grovhed der skal bruges, og doseringen af kopper passer godt. Rigtig godt køb til pengene. Jeg vil være tøvende med at bruge den til espresso, selvom jeg ikke har prøvet. Espressokværne er typisk MEGET dyrere da espresso brygning kræver en helt anden kaliber konsistens in kværningen.

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: