• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg
Filtrering
Brand
Vis mere... Vis mindre
Pris
1735 DKK 9175 DKK
Bryggekapacitet
10 L/time 36 L/time
Vandtilslutning
Vis mere... Vis mindre
Antal kopper
Vis mere... Vis mindre
Tilmeld dig vores nyhedsmail!
Besøg butikken

Skanderborg
Godthåbsvej 73
8660 Skanderborg

Mandag - fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00

Se mere info her.

Rigtig Kaffe
  • Returret 14 dages fortrydelsesret
  • Sikkerhed 3D secure - for din sikkerhed
  • Gratis levering Ved køb over kr. 699,-
  • Rådgivning og service Vi er autoriseret forhandler
  • Butik i Skanderborg Oplev et univers af kaffe
  • Egen YouTube kanal Med guides og produkt videoer
  • Afsendelse fra eget lager Bestil inden 15.30 og vi sender samme dag


Hos Rigtig Kaffe kan du betale med MobilePay

Kaffemaskiner til erhverv

Der er 9 varer.

Har du brug for en klassisk filterkaffemaskine til din virksomhed? Se det store udvalg af kaffemaskiner herunder - vi har modeller med vandtank samt direkte vandtilslutning og desuden "Twin"-modeller, der gør det muligt at brygge to kander ad gangen.

Kaffemaskiner & perkolatorer til erhverv

Stort udvalg af kraftfulde filterkaffemaskiner og store perkolatorer til kontorer, værksteder, kantiner osv.

Søger du den klassiske filterkaffemaskine til din virksomhed? Hos Rigtig Kaffe finder du et nøje udvalgt sortiment af kraftfulde filterkaffemaskiner samt perkolatorer til helt store mængder ad gangen.

Filterkaffemaskinen er stadig en af de mest udbredte bryggemetoder i Danmark - både i det private hjem og i virksomheder. Fordelen ved filterkaffemaskinen er, at den på ganske få minutter brygger en hel kande kaffe ad gange, hvilket gør den velegnet til enhver form for virksomhed - alene eller som et supplement til espressomaskinen

Driver du en virksomhed, hvor medarbejdere og gæster skal bydes på en dejlig kop sort kaffe, så har vi en kaffemaskine til dit behov. En filterkaffemaskine kan typisk brygge op til 12 kopper kaffe ad gangen direkte i en kande, og kaffen kan derefter fyldes på en termokande eller holdes varm ved hjælp af maskinens indbyggede varmeplade. Vælger du en af de store "Twin"-modeller, får du to bryggestationer samlet i en maskine, så du brygge to kander kaffe ad gangen (op til ca. 36 liter pr time) - perfekt til virksomhedens kantine, storkøkkener, sportshaller og lignende.

Vi har både kaffemaskiner med vandtank samt kaffemaskiner, der tilsluttes direkte til vand, så maskinen selv sørger for at dosere vandet ved brygning. For at opnå det bedste kafferesultat, anbefaler vi altid, at man anvender hele kaffebønner, som formales lige inden brug, men har man ikke tid eller lyst til selv at male kaffen, kan man også vælge at købe formalet kaffe af høj kvalitet.

Er du i tvivl om, hvilken kaffemaskine du skal vælge til din virksomhed, eller har du brug for råd og vejledning? Så ring endelig til vores kundeservice på 70 777 303, så vi kan finde frem til en kaffeløsning, der passer til lige netop dit behov.