• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gastronoma Percolator 0,75L

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK


Ref: 55-18150001
EAN: 5707442000500

Gastronoma kaffe percolator, kendt fra den svenske folketradition, brygger hurtigt en kande kaffe, der er rig på smag.

Bryggeren fungerer ved at malet kaffe kommes i et filter, som placeres i den øverste af kanden. I den nederste del hældes vand. Herefter tændes percolatoren på en tænd-knap. I midten af kanden findes et rør, der går fra bunden til toppen af kanden. Det kogende vand løber op igennem dette rør, og fordeles ved hælp af kaffefilterets hullede låg ud over kaffepulveret. Som væsken løber igennem kaffen, drypper det ned i kandens vandkammer. Processen gentages indtil al væsken i bunden når kogepunktet, og en kande kaffe er brygget. 

I en manuel percolator vil man her skulle fjerne kanden fra sin varmekilde, men med denne elektriske udgave vil percolatoren selv regulere denne process. Ved at sænke temperaturen på varmelegemet så den i stedet for at koge, bare vil holde væsken ved drikketemperatur.

Percolatoren fra Gastronoma har tørkogningbeskyttelse samt auto-stop funktion, der betyder at den holder kaffen varm i 30 minutter efter bryggeprocessen er færdig og slukker derefter. Den har desuden overophedningsbeskyttelse og en indikatorlampe der ved rødt lys viser at kanden er igang, og ved grønt lys viser at brygningen er færdig. I basen er der plads til ledningsopbevaring.

Percolatoren er udført i rustfrit stål med, detaljer i sort plastik samt træ, som giver et klassisk udseende. Kanden har en kapacitet på 0,75L, som svarer til ca. 6 kopper. Anderledes fra almindelige kaffemaskiner, bl.a. at du ikke behøver kaffefiltre til maskinen, et genanvendeligt stålfilter er nemlig en del af kanden.

Kapacitet 0,75 L
Antal kopper 6 kopper
Materiale Træ
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 650W
Bredde 20 cm
Højde 25 cm
Dybde 13 cm
Vægt 1,4 kg

Om Gastronoma

Gastronoma
Vis alle produkter fra Gastronoma

0 anmeldelser af Gastronoma Percolator 0,75L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: