Ref: 55-18150002

- EAN: 5707442000548

Gastronoma Percolator 1,5L

Fra Gastronoma

Gastronoma Percolator 1,5L

Leveringstid 2-4 hverdage

599,95 DKK

Gastronoma kaffe percolator, kendt fra den svenske folketradition, brygger hurtigt en kande kaffe, der er rig på smag.

Produktbeskrivelse

Gastronoma kaffe percolator, kendt fra den svenske folketradition, brygger hurtigt en kande kaffe, der er rig på smag.

Bryggeren fungerer ved at malet kaffe kommes i et filter, som placeres i den øverste af kanden. I den nederste del hældes vand. Herefter tændes percolatoren på en tænd-knap. I midten af kanden findes et rør, der går fra bunden til toppen af kanden. Det kogende vand løber op igennem dette rør, og fordeles ved hælp af kaffefilterets hullede låg ud over kaffepulveret. Som væsken løber igennem kaffen, drypper det ned i kandens vandkammer. Processen gentages indtil al væsken i bunden når kogepunktet, og en kande kaffe er brygget. 

I en manuel percolator vil man her skulle fjerne kanden fra sin varmekilde, men med denne elektriske udgave vil percolatoren selv regulere denne process. Ved at sænke temperaturen på varmelegemet så den i stedet for at koge, bare vil holde væsken ved drikketemperatur.

Percolatoren fra Gastronoma har tørkogningbeskyttelse samt auto-stop funktion, der betyder at den holder kaffen varm i 30 minutter efter bryggeprocessen er færdig og slukker derefter. Den har desuden overophedningsbeskyttelse og en indikatorlampe der ved rødt lys viser at kanden er igang, og ved grønt lys viser at brygningen er færdig. I basen er der plads til ledningsopbevaring.

Percolatoren er udført i rustfrit stål med, detaljer i sort plastik samt træ, som giver et klassisk udseende. Kanden har en kapacitet på 1,5L, som svarer til ca. 12 kopper. Anderledes fra almindelige kaffemaskiner, bl.a. at du ikke behøver kaffefiltre til maskinen, et genanvendeligt stålfilter er nemlig en del af kanden.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,5 L
Antal kopper 12 kopper
Materiale Træ
Materiale Rustfrit stål
Materiale Plastik
Strømforbrug (Effekt) 1100W
Bredde 20 cm
Højde 32 cm
Dybde 13 cm
Vægt 1,4 kg
Gastronoma
Gastronoma
Gastronoma er en produktserie, der henvender sig til madentusiaster og hobbygastronomer med et øje for ærligt design, stærke features og høj produktkvalitet. Serien omfatter en række innovative produkter med avancerede features i mellempris-segmentet. Gastronoma er udviklet til at opfylde den krævende hobbygastronoms ønske om solidt og pålideligt køkkengrej. Produktseriens kraftfulde maskiner og tilbehør er udviklet til daglig og ikke blot sporadisk brug.

Se flere produkter fra Gastronoma

0 anmeldelser af Gastronoma Percolator 1,5L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse