Ref: 12X-17291

- EAN: 8003437607004

KitchenAid Drip Kaffemaskine 1,7L Creme

Fra KitchenAid

KitchenAid Drip Kaffemaskine 1,7L Creme

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.499,00 DKK

KitchenAid Drip kaffemaskinen er en utroligt elegant kaffemaskine med en masse fede features og en kapacitet på 12 kopper svarende til 1,7 liter.

Produktbeskrivelse

KitchenAid Drip kaffemaskinen er en utroligt elegant kaffemaskine med en masse fede features og en kapacitet på 12 kopper svarende til 1,7 liter.

Kaffemaskinen er udstyret med aftagelig vandtank og genanvendeligt filter, som gennemvæder de malede bønner fuldstændigt med sit 29-huls store bruserhoved. Resultatet bliver en dampende varm kaffe med masser af smag og dejlig aroma. 

Drip modellen har programvælger, som giver dig mulighed for at vælge mellem almindelige og kraftige styrker, så du får præcis den styrke i kaffen, du bedst kan lide. Du kan ligeledes vælge at sætte maskinen på pause, indstille automatisk slukning og "hold-varm" funktion. 

Maskinen har spiralvanddyse og programmerbar varmeplade, derudover har den brugervenlige og overskuelige knapper, hvor du kan vælge bryggestyrke, mængde og hold-varm temperatur. Maskinens programmerbare brygning kan indstilles til 2 forskellige bryggetider, så du kan indstille et specifikt tidsrum til hverdage og et andet tidspunkt til weekender. 

KitchenAid kaffemaskinen er udstyret med et guldtonefilter med doseringsstige og aftagelig vandtank med stor åbning og doseringsaftegning. Filteret er fremstillet til at holde længere tid, det er nemt at bruge og rengøre, samt det erstatter det kegleformede klassiske kaffefilter. Det tåler desuden opvaskemaskine. 

Slutteligt har maskinen 24 timers programmerbarhed, intuitiv programmering med ét tryk med optimal temperaturstyring og et elegant, letaflæseligt LCD-display.

Drip kaffemaskinen har desuden en 1,7 liters glaskande i et unikt design med hældetud og ergonomisk håndtag. Dette forhindrer dryp og griseri, og gør det nemt for dig at hælde kaffe op. 

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1,7 L
Antal kopper 12 kopper
Formalede bønner Ja
Kandetype Glas
Autosluk Ja
Display LCD tekst
Farve Creme
Timer Ja
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 1100 W
Bredde 18,2 cm
Højde 36,4 cm
Dybde 34 cm
KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Drip Kaffemaskine 1,7L Creme

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse