• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

KitchenAid Drip Kaffemaskine 1,7L Mat Grå

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 499,00 DKK


Ref: 37E-1209EDG
EAN: 8003437601620

KitchenAid Drip kaffemaskinen er en utroligt elegant kaffemaskine med en masse fede features og en kapacitet på 12 kopper svarende til 1,7 liter.

Kaffemaskinen er udstyret med aftagelig vandtank og genanvendeligt filter, som gennemvæder de malede bønner fuldstændigt med sit 29-huls store bruserhoved. Resultatet bliver en dampende varm kaffe med masser af smag og dejlig aroma. 

Drip modellen har programvælger, som giver dig mulighed for at vælge mellem almindelige og kraftige styrker, så du får præcis den styrke i kaffen, du bedst kan lide. Du kan ligeledes vælge at sætte maskinen på pause, indstille automatisk slukning og "hold-varm" funktion. 

Maskinen har spiralvanddyse og programmerbar varmeplade, derudover har den brugervenlige og overskuelige knapper, hvor du kan vælge bryggestyrke, mængde og hold-varm temperatur. Maskinens programmerbare brygning kan indstilles til 2 forskellige bryggetider, så du kan indstille et specifikt tidsrum til hverdage og et andet tidspunkt til weekender.  

 

KitchenAid kaffemaskinen er udstyret med et guldtonefilter med doseringsstige og aftagelig vandtank med stor åbning og doseringsaftegning. Filteret er fremstillet til at holde længere tid, det er nemt at bruge og rengøre, samt det erstatter det kegleformede klassiske kaffefilter. Det tåler desuden opvaskemaskine. 

Slutteligt har maskinen 24 timers programmerbarhed, intuitiv programmering med ét tryk med optimal temperaturstyring og et elegant, letaflæseligt LCD-display.

Drip kaffemaskinen har desuden en 1,7 liters glaskande i et unikt design med hældetud og ergonomisk håndtag. Dette forhindrer dryp og griseri, og gør det nemt for dig at hælde kaffe op. 

Kapacitet 1,7 L
Antal kopper 12 kopper
Formalede bønner Ja
Kandetype Glas
Autosluk Ja
Display LCD tekst
Farve Grå
Timer Ja
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 1100 W
Bredde 18,2 cm
Højde 36,4 cm
Dybde 34 cm

Om KitchenAid

KitchenAid
Vis alle produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Drip Kaffemaskine 1,7L Mat Grå

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: