• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Bistro Kaffemaskine 1,5L

Tilbud Bodum Bistro Kaffemaskine 1,5L Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-200,00 DKK 799,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 44-11754-01
EAN: 0699965356231

Bodum Bistro kaffemaskinen er en programmerbar maskine, der kan brygge op til 12 kopper - svarende til 1,5 liter.

 

Kaffemaskinen er udstyret med en klassisk glaskande og et filter i rustfrit stål, så du ikke behøver anvende papirfiltre. Programmeringsfunktionen gør det muligt at time kaffebrygningen, så den starter på det tidspunkt, der passer dig bedst - det kunne være om morgenen lige før vækkeuret ringer.

 

Den indbyggede varmeplade holder kaffen varm i op til 30 minutter efter endt brygning.

 

  • Varmeplade
  • Glaskande
  • Digitalt display
  • 24 timers programmering
  • Kaffefilter i rustfrit stål
Kapacitet 1,5 L
Kandetype Glas
Strømforbrug (Effekt) 900 W
Autosluk Ja
Farve Sort
Antal kopper 12 kopper
Timer Ja, digital
Dimensioner 7,2 x 7,2 x 17 cm

Om Bodum

Bodum - en dansk succeshistorie

Med en mission om, at “Godt design skal være prismæssigt overkommeligt”, er Bodum blevet en fast del af mange danske såvel som udenlandske hjem, takket være deres klassiske og funktionelle produkter.

Tilbage i 1944 grundlagde Peter og Britta Bodum firmaet, der startede som en importvirksomhed med import af varer fra England, Tyskland og omkringliggende lande.
I forbindelse med importen af glasvarer, stiftede Peter bekendtskab med en vakuumbrygger, som fascinerede og inspirerede ham til selv at skabe et lignende produkt i en prisklasse, hvor alle kunne være med. Peter forbedrede designet og funktionen og i 1956 kunne han lancere Bodums første produkt - Bodum Mocca.
2 år senere kom efterfølgeren Bodum Santos, som vi kender som Pebo i dag, og herefter fik Bodum for alvor succes. Santos fik stor anerkendelse for sit design og op gennem 50’erne, 60’erne og 70’erne var det en af de mest populære kaffebryggere på verdensplan.

Peter Bodum døde i 1967, hvorefter hans enke Britta, fortsatte driften af firmaet frem til 1974, hvor sønnen Jørgen Bodum blev direktør. Samme år blev Bodums første stempelkande lanceret - Bodum Bistro. Stempelkanden blev kort tid efter blev udpeget som en af de mest miljøvenlige stempelkander på markedet, og repræsenterede tradition og nytænkning. Stempelkanden modtog en lang række anerkendte designpriser både i ind- og udland.

I 1978 flyttede Jørgen firmaets hovedkvarter til Schweiz for at få en strategisk, central placering i Europa. Den dag i dag ligger hovedkvarteret stadig i Schweiz og her sidder bl.a. Bodums in-house designteam bestående af designere, ingeniører, grafiske designere og arkitekter, som har ansvaret for at udvikle alle Bodums produkter - med fokus på funktionalitet, høj kvalitet og innovation.

Igennem årene har Bodum designet og produceret utallige produkter til køkkenet, hvoraf kaffe og te fylder er utroligt bredt repræsenteret med en lang række populære klassikere, som stadig forhandles i dag - det bedste eksempel på dette, er Bodums klassiske Chambord stempelkande, der er designet i midten af 1950'erne.

I 1991 udviklede Bodum sin Assam tekande til The British Tea Counsil - en tekande, der med inspiration fra stempelkanden, er udstyret med et indbygget stempel, der giver fuld kontrol over tebrygningen.

Med motto’et “Make taste. Not waste” har Bodum en målrettet vision om, at unødigt spild skal undgås både i forbindelse med produktion og brug af produkterne.

Hos Rigtig Kaffe finder du Danmarks største udvalg af Bodum og med dette katalog ønsker vi at inspirere og dele vores begejstring for det aner- kendte og populære mærke.


Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Bistro Kaffemaskine 1,5L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: