• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Bistro Kaffemaskine 1,5L

Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK

-104,95 DKK 799,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 44-11754-01
EAN: 0699965356231

Bodum Bistro kaffemaskinen er en programmerbar maskine, der kan brygge op til 12 kopper - svarende til 1,5 liter.

 

Kaffemaskinen er udstyret med en klassisk glaskande og et filter i rustfrit stål, så du ikke behøver anvende papirfiltre. Programmeringsfunktionen gør det muligt at time kaffebrygningen, så den starter på det tidspunkt, der passer dig bedst - det kunne være om morgenen lige før vækkeuret ringer.

 

Den indbyggede varmeplade holder kaffen varm i op til 30 minutter efter endt brygning.

 

 • Varmeplade
 • Glaskande
 • Digitalt display
 • 24 timers programmering
 • Kaffefilter i rustfrit stål
  Kapacitet1,5 L
  KandetypeGlas
  Strømforbrug (Effekt)900 W
  AutoslukJa
  FarveSort
  Antal kopper12 kopper
  TimerJa, digital
  Dimensioner7,2 x 7,2 x 17 cm

  Om Bodum

  BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.


  Bodum
  Vis alle produkter fra Bodum

  0 anmeldelser af Bodum Bistro Kaffemaskine 1,5L

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: