Ref: A1333

- EAN: 8033959090299

Spar 28%
Arcaffe Margo 3kg

Fra Arcaffe

Arcaffe Margo 3kg Hele kaffebønner

Leveringstid

499,95 DKK

689,85 DKK

Spar 189,90 DKK

Margo er en super afbalanceret kaffebønne, som umiddelbart har en kontant smag, men hurtigt viser sig at være både blød og cremet, med små hints af chokolade.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Mørk

Dette er hele kaffebønner

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Margo er en raffineret og intens kaffebønne, som ved første bekendtskab virker konstant i sin smag, men som ved nærmere eftertanke både er blød og cremet i sin smag, med små hints af chokolade. En kraftfuld men absolut ikke bitter oplevelse.

  Margo blandingen er 50% Arabica tilsat 50% Robusta af aller højeste klasse. Det giver smagen en unik og spændende sammensætning, men Robustaen er virkelig med til at give en lækker mørk crema på toppen. et virkelig godt bud på den perfekte bønne tilcappuccinl, latte m.fl.

  Vi anbefaler Arcaffe Margo til dig der gerne vil have en kraftig kaffe, eller til dig der vil have en lækker spændende cappuccino eller latte.

  Arcaffe Margo er lige nu på tilbud ved køb af 6 kg.

   

  3 x

  Ref: 25B-A648

  6 anmeldelser 

  Spændende sammensat kaffeblanding, som giver en kraftig kop kaffe med masser smag og små...

  Kaffestyrke Mørk

Produktbeskrivelse

Margo er en super afbalanceret kaffebønne, som umiddelbart har en kontant smag, men hurtigt viser sig at være både blød og cremet, med små antydninger af chokolade.

Margo blandingen er 50% Arabica tilsat 50% Robusta af aller højeste klasse. Det giver smagen en unik og spændende sammensætning, men Robustaen er virkelig med til at give en lækker mørk crema på toppen.

Vi anbefaler Arcaffe Margo til dig der gerne vil have en kraftig kaffe, eller til dig der vil have en lækker spændende cappuccino eller latte.

Tekniske specifikationer

Kaffestyrke Mørk
Arabica 50%
Robusta 50%
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Chokolade
Vægt 3 kg

Relaterede produkter du bør overveje

Arcaffe
Arcaffe
Arcaffe er et speciality risteri i Italien, som med omhyggelighed og bæredygtighed rister noget af markedets bedste kaffe. Arcaffe har lange stolte traditioner for at riste kaffe af højeste kvalitet, og siden 1945 er ristningen foretaget med nøje udvalgte kaffebønner fra udelukkende CSC-certificerede farme.  Bag det lækre sortiment fra Arcaffe står Enrico Meschini, der repræsenteret 4. generation af familiens arbejde med udvælgelse og ristning af kaffe. Meschinis passion for espresso har...

Se flere produkter fra Arcaffe

1 anmeldelser af Arcaffe Margo 3kg Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
14/01 2014

Fremragende kaffe. Jeg laver den på en Rancilio Silvia, som sammen med Margo'en skaber en tyk, lækker crema og en nøddeagtig smag med strejf af chokolade