Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Spar 32%
  • Rigtig Kaffe
Le Piantagioni Iridamo 3kg Billigst på PriceRunner

Fra

Le Piantagioni Iridamo 3kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage


649,95 DKK

959,70 DKK

Spar 309,75 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Iridamo har en lækker sød delikat smag, som skabes ved hjælp af en blend, som kombinere den friske frugtagtige smag fra Guatemala El Hato Blue bønnen med den intense citrus smag fra den Ethiopiske Sidamo bønne.


Pakkeindhold i dette produkt

  • Se produkt Vare info
    [vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

    Finca El Hato Blue

    På vejen mellem Guatemala City og Salvador kan man beundre vulkanerne, der ligger i de centrale Cordillera bjerge. Her ligger Pacaya vulkanen, som skiller sig ud fra de andre pga. dens størrelse og den vedvarende røg, der rejser sig fra vulkanen. Umiddelbart efter dette ligger den harmoniske Santa Rosa region med smukke, skovklædte bakker.

    El Hato bønnen produceres i dette område i El Hato Blue plantagen, der er placeret midt i et enormt Orkide gartneri. Produktionen foregår i 1.200 - 1.450 meters højde. Efter høstning vaskes kaffen - dette er en proces, der ved hjælp af friktion, fermentering og vand fjerner kaffefrugten mm, så kun bønnen er tilbage. Efter vaskningen soltørres bønnerne.

    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

    Finca San Luis

    I bydelen La Libertad, er de vulkanske bjerge opkaldt Balsam Cordillera. Deres navn kommer fra de mange, indtil for få år siden, dyrebare Balsam træer, der i dag næsten har mistet deres kommercielle værdi. I dag er disse stejle og skrånende bjerge hovedsageligt benyttet af kaffedyrkere, hvis kaffekvalitet er meget fint.

    I Finca San Luis produceres en af de bedste salvadoranske kaffe der findes, som følge af de nuværende ejeres (Angelucci familien) passion for kaffedyrkning. Familien har de sidste 10 år løbende forbedret deres høje kvalitetsniveau, i henhold til de forslag/eksperimenter som CSC er kommet med. Ejeren, Pino Angelucci besøger jævnligt plantagen, hvor mere end 75% af kaffetræerne, hører til den gamle, men meget delikate Bourbon sort. Den lokale Paca-sort dyrkes kun i de områder, der rammes af den kolde Pacific vind.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
    Bønne
    El Hato
    Producent
    Empresa Agricola El Hato SA
    Land
    Guatemala
    Område
    Santa Rosa region
    Art
    Arabica
    Variation
    Caturra (60%), Bourbon (30%), Red Catuaì (10%)
    Højde
    1.200 - 1.450 m.
    Behandling
    Vasket
    Tørring
    Soltørret
    Høst
    December til februar
    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
    Bønne
    San Luis
    Producent
    Quorum S. A. de C. V.
    Land
    El Salvador
    Område
    Cordillera del Balsamo, La Libertad
    Art
    Arabica
    Variation
    Bourbon (75%), Paca (20%), Typica (5%)
    Højde
    1.250 - 1.450 m.
    Behandling
    Vasket
    Tørring
    Ovntørret, derefter soltørret
    Høst
    December til februar
    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

    Fazenda Samambai

    I området Campos dos Vertentes, Brasilien ligger Samambai plantagen, som ejes af Henrique Cambraia. Her dyrkes en af de bedste, traditionelle, uvaskede brasilianske kaffer, som er kontrolleret af BSCA (Brazilian Specialty Coffees Association).

    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

    Yrgalem

    Yrgalem bønnen stammer fra Etiopien, og kaldes en "have kaffe", fordi alle producenterne er meget små og deres produktioner er begrænsede til, hvad man kan dyrke i en almindelig have.

    Producenterne leverer hele deres produktion til "vaske stationer", hvor kaffen efterfølgende forarbejdes og sælges til eksportørerne. Le Piantagionis kaffe forarbejdes på en vaske station ejet af Abdullah Bagersh, som er en dygtig kaffe tester og 3. generation af familien, der alle har været en del af kaffeindustrien.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
    Bønne
    Samambai
    Producent
    Fazenda Samambaia
    Land
    Brasilien
    Område
    "Campos dos Vertentes”, Minas Gerais state, Sul de Minas regionen
    Art
    Arabica
    Variation
    Mundo Novo, Acaià, Catucaì, Bourbon
    Højde
    1.000 - 1.100 m.
    Behandling
    Vasket
    Tørring
    Soltørret
    Høst
    Maj til juli
    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]
    Bønne
    Yrgalem
    Producent
    S.A. Bagersh Plc.
    Land
    Etiopien
    Område
    Sidamo
    Art
    Arabica
    Variation
    Typica Arabica
    Højde
    1.600 - 2.000 m.
    Behandling
    Vasket
    Tørring
    Soltørring i bakker
    Høst
    November til december
    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    6 x

    Ref: 25C-AB12

    7 anmeldelser 

    Iridamo er en blanding af single estate kaffe med en meget kompleks aroma af 100% arabica bønner.

    Kaffestyrke Medium
    Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Iridamo er en blanding af single estate kaffe med en meget kompleks aroma af 100% arabica bønner..

Den kombinerer blomstrende parfume og en intens citrussmag med en sød, let smag og en delikat krop. Det er en usædvanlig og smagfuld kaffe, der skal nydes til morgenmaden, mellem måltiderne eller endda om aftenen!

Kaffebønnerne til denne uimodståelige kaffe kommer fra Etiopien, Guatemala, El Salvador og Brasilien. 

Finca El Hato Blue

På vejen mellem Guatemala City og Salvador kan man beundre vulkanerne, der ligger i de centrale Cordillera bjerge. Her ligger Pacaya vulkanen, som skiller sig ud fra de andre pga. dens størrelse og den vedvarende røg, der rejser sig fra vulkanen. Umiddelbart efter dette ligger den harmoniske Santa Rosa region med smukke, skovklædte bakker.

El Hato bønnen produceres i dette område i El Hato Blue plantagen, der er placeret midt i et enormt Orkide gartneri. Produktionen foregår i 1.200 - 1.450 meters højde. Efter høstning vaskes kaffen - dette er en proces, der ved hjælp af friktion, fermentering og vand fjerner kaffefrugten mm, så kun bønnen er tilbage. Efter vaskningen soltørres bønnerne.

Finca San Luis

I bydelen La Libertad, er de vulkanske bjerge opkaldt Balsam Cordillera. Deres navn kommer fra de mange, indtil for få år siden, dyrebare Balsam træer, der i dag næsten har mistet deres kommercielle værdi. I dag er disse stejle og skrånende bjerge hovedsageligt benyttet af kaffedyrkere, hvis kaffekvalitet er meget fint.

I Finca San Luis produceres en af de bedste salvadoranske kaffe der findes, som følge af de nuværende ejeres (Angelucci familien) passion for kaffedyrkning. Familien har de sidste 10 år løbende forbedret deres høje kvalitetsniveau, i henhold til de forslag/eksperimenter som CSC er kommet med. Ejeren, Pino Angelucci besøger jævnligt plantagen, hvor mere end 75% af kaffetræerne, hører til den gamle, men meget delikate Bourbon sort. Den lokale Paca-sort dyrkes kun i de områder, der rammes af den kolde Pacific vind.

Bønne
El Hato
Producent
Empresa Agricola El Hato SA
Land
Guatemala
Område
Santa Rosa region
Art
Arabica
Variation
Caturra (60%), Bourbon (30%), Red Catuaì (10%)
Højde
1.200 - 1.450 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Soltørret
Høst
December til februar
Bønne
San Luis
Producent
Quorum S. A. de C. V.
Land
El Salvador
Område
Cordillera del Balsamo, La Libertad
Art
Arabica
Variation
Bourbon (75%), Paca (20%), Typica (5%)
Højde
1.250 - 1.450 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Ovntørret, derefter soltørret
Høst
December til februar

Fazenda Samambai

I området Campos dos Vertentes, Brasilien ligger Samambai plantagen, som ejes af Henrique Cambraia. Her dyrkes en af de bedste, traditionelle, uvaskede brasilianske kaffer, som er kontrolleret af BSCA (Brazilian Specialty Coffees Association).

Yrgalem

Yrgalem bønnen stammer fra Etiopien, og kaldes en "have kaffe", fordi alle producenterne er meget små og deres produktioner er begrænsede til, hvad man kan dyrke i en almindelig have.

Producenterne leverer hele deres produktion til "vaske stationer", hvor kaffen efterfølgende forarbejdes og sælges til eksportørerne. Le Piantagionis kaffe forarbejdes på en vaske station ejet af Abdullah Bagersh, som er en dygtig kaffe tester og 3. generation af familien, der alle har været en del af kaffeindustrien.

Bønne
Samambai
Producent
Fazenda Samambaia
Land
Brasilien
Område
"Campos dos Vertentes”, Minas Gerais state, Sul de Minas regionen
Art
Arabica
Variation
Mundo Novo, Acaià, Catucaì, Bourbon
Højde
1.000 - 1.100 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Soltørret
Høst
Maj til juli
Bønne
Yrgalem
Producent
S.A. Bagersh Plc.
Land
Etiopien
Område
Sidamo
Art
Arabica
Variation
Typica Arabica
Højde
1.600 - 2.000 m.
Behandling
Vasket
Tørring
Soltørring i bakker
Høst
November til december
Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
CSC mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Noter Citrus
Oprindelse Guatemala
Oprindelse El Salvador
Oprindelse Etiopien
Oprindelse Brasilien
Vægt 3 kg
Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni Iridamo 3kg Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse