• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Lavazza Mixpakke 4kg

Tilbud Lavazza Mixpakke 4kg Vis stort billede

Dette er hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

575,00 DKK

-24,80 DKK 599,80 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2091

Lavazza Mixpakken indeholder fire kg hele bønner fordelt på fire forskellige varianter fra Lavazzas spændende sortiment. Dette er en pakke til dig, der er vild med Lavazza og gerne vil prøve en række forskellige varianter.

 • 1 x

  Lavazza Caffè Crema Classico er en kraftig og autentisk italiensk kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta.

 • 1 x

  Lavazza Crema E Gusto Forte er en stærk og intens kaffeblend bestående af 20% arabica fra Brasilien og 80% robusta fra hhv. Mellemamerika, Asien og Afrika.

 • 1 x

  Lavazza Grande Ristorazione er en klassisk espressokaffe bestående af 50% arabica og 50% robusta fra Afrika, Asien og Sydamerika.

 • 1 x

  Lavazza Qualità Rossa er en intens og behagelig kaffeblend bestående af 40% arabica og 60% robusta fra Brasilien, Afrika og Asien.

Kaffetype Mixpakke
Kaffetype Hele kaffebønner
Vægt 4 kg

Om Lavazza

Lavazza kaffebønner & espressokaffe

Lavazza er ægte Italienske espressokaffe og kaffebønner. Lavazza er den mest solgte kaffe i espressoens hjemland Italien, og derfor er sloganet også “Italy’s Favourite Coffee”.

Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895, hvor han købte Paissa Olivero, en lille købmandsforretning, i Turin i det nordlige Italien. Her begyndte Luigi at købe grønne bønner, som han ristede og blandede efter specielle opskrifter og kundernes forespørgsel. Med tiden udviklede Luigi Lavazza en stor interesse, viden og talent for netop kaffen, ristningen og sammensætningen, og i 1910 udvidede firmaet til engrossalg, og Luigis tre sønner trådte ind i firmaet.
I 1927 blev den lille købmandsforretning omdannet til Luigi Lavazza S.p.A., som vi kender i dag. I 1936 gik Luigi Lavazza på pension og overlod firmaet til sine sønner. Generation efter generation har familien dedikeret deres energi og passion til kaffe. Lavazza er i dag ejet af 4. generation og ligger stadig i Turin.

Som kafferister er Lavazza den 7. største i verden og en stor markedsleder i Italien med en markedsandel på over 47% - 46% af produktionen eksporteres. Lavazza har gennem alle årene udviklet deres kaffeblends, så der er i dag er noget for enhver smag. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso, fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien, Afrika.

Hos Rigtig Kaffe, har vi udvalgt en lang række kaffeblends som passer absolut bedst til den danske smag, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner. Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bedstsellers!


Lavazza
Vis alle produkter fra Lavazza

0 anmeldelser af Lavazza Mixpakke 4kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: