Lysristet Kaffepakke 5kg Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 099,00 DKK

-360,50 DKK 1 459,50 DKK

219,80 DKK pr. kg


Ref: A2148

Den lysristede kaffepakke er til dig, der nyder en let syrlig og sødmefuld kaffe med en ren og overraskende smag.

Kaffepakken indeholder 5kg hele bønner fordelt på fem forskellige varianter fra Le Piantagioni og vores egen Rigtig Kaffe-serie. Du får muligheden for at smage en række kaffeblends med hver deres unikke og karakteristiske smag - alle sammen 100% arabica.

Lysristet kaffe ristes indtil temperaturen når 180-205C, hvilket i større grad bevarer kaffens naturlige smag og aroma end ved mørkere ristning. Dette giver en kaffe med en let og fin body og en bemærkelsesværdig syre.

  • 2 x Le Piantagioni Iridamo 500g Hele kaffebønner

   En lækker sød delikat smag, som skabes ved hjælp af en blend, som kombinere den friske frugtagtige smag fra Guatemala El Hato Blue bønnen med den intense citrus smag fra den Ethiopiske Sidamo bønne.

  • 2 x Le Piantagioni Selezione Yrgalem 500g Hele...

   Yrgalem bønnen stammer fra regionen i Etiopien, som menes at være oprindelsesstedet for alle typer Arabica bønner. Her gror kaffeplanterne fortsat vildt, og høstes nænsomt med den største respekt for råvarerne.

  • 2 x Rigtig Kaffe Chiapas Økologisk 500g Hele...

   Rigtig Kaffe Chiapas er en mexicansk, økologisk kaffeblend med en medium fylde og en balanceret smag. Kaffen består af vaskede arabicabønner fra Ciapas-regionen i Mexico. 

  • 2 x Rigtig Kaffe Chanchamayo Økologisk 500g...

   Rigtig Kaffe Chanchamayo er en økologisk kaffeblend med en elegant smag og en lys ristning. Kaffen består af vaskede bønner fra Chanchamayo-provinsen i Peru.

  • 2 x Rigtig Kaffe Fiorenza 500g Hele kaffebønner

   Rigtig Kaffe Fiorenza er en spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

  KaffetypeHele kaffebønner
  KaffetypeMixpakke
  Vægt5 kg

  0 anmeldelser af Lysristet Kaffepakke 5kg Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: