Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: A1652

Sale!
Arcaffe Deluxe Kaffepakke

Fra

Arcaffe Deluxe Kaffepakke Hele kaffebønner

Leveringtid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

1.329,75 DKK

Spar 329,80 DKK

Med Arcaffe Deluxe kaffepakken får du mulighed for at prøve fire forskellige varianter fra Arcaffes gule serie samt én variant fra Le Piantagioni - inkl vores helt egen Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema!

Dette er hele kaffebønner

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Margo er en raffineret og intens kaffebønne, som ved første bekendtskab virker konstant i sin smag, men som ved nærmere eftertanke både er blød og cremet i sin smag, med små hints af chokolade. En kraftfuld men absolut ikke bitter oplevelse.  

  Margo blandingen er 50% Arabica tilsat 50% Robusta af aller højeste klasse. Det giver smagen en unik og spændende sammensætning, men Robustaen er virkelig med til at give en lækker mørk crema på toppen. et virkelig godt bud på den perfekte bønne tilcappuccinl, latte m.fl.

   

  Vi anbefaler Arcaffe Margo til dig der gerne vil have en kraftig kaffe, eller til dig der vil have en lækker spændende cappuccino eller latte.


  Arcaffe Margo er lige nu på tilbud ved køb af 6 kg.

   

  1 x

  Ref: 25B-A648

  6 anmeldelser 

  Spændende sammensat kaffeblanding, som giver en kraftig kop kaffe med masser smag og små...

  Kaffestyrke Mørk
 • Se produkt Vare info

  Arcaffe Mokacrema er en prisvindende kaffe, som er blevet produceret siden 1949 og den oprindelige formel opfundet af 2. generation af Meschini-familien anvendes stadig den dag i dag.

   

  Blandingen består af 100% Arabica og en stor del af bønnerne er dyrket på højtliggende plantager i Mellemamerika og Etiopien.

   

  Arcaffe Mokacrema er noget af det ypperste indenfor kaffe! Du får en yderst delikat og aromatisk kaffe med en rund fylde, en aroma med smag og duft af blomster og malt, samt en lækker eftersmag af honning.

   

  Mocacrema består af nøje udvalgte bønner fra; Guatemala, Etiopien, El Salvador og Brasilien.

   

  Fås også i 500g.

  Body/Krop Markant, fuld
  Aroma Blomster, malt
  Syreindhold Forfriskende, citrus
  Eftersmag Honing

   

  Certificering

   CSC

  1 x

  Ref: 25b-A609

  2 anmeldelser 

  Rigtig Kaffe er stolte af, at præsentere noget af det ypperste indenfor kaffe. Arcaffe Mokacrema...

  Kaffestyrke Medium
 • Se produkt Vare info

   Rigtig Kaffe præsenterer: Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema - vores egen 100% arabica blend bestående af tre bønner fra tre af Brasiliens bedste Speciality kaffeplantager!

   

  Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema har en fantastisk flot crema og en fløjlsagtig blød smag af hasselnød og malt med en dejlig eftersmag af chokolade. Blandingen giver en helt fantastisk espressokaffe, cappuccino, latte m.fl.

   

  Kaffeblenden er udviklet i et tæt samarbejde med Arcaffe, som har ristet kaffen og sørget for, at den er blevet præcis som vi ønskede det - dette er virkelig en kaffe til den kræsne og kvalitetsbevidste! 

  En pose indeholder 1000g - fås også i 500g.

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  1 x

  Ref: 25B-A-RIGTIGKAFFE

  3 anmeldelser 

   Rigtig Kaffe præsenterer: Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema - vores egen 100% arabica blend...

  Kaffestyrke Medium
  Ristedato Gold Crema 1kg: 09.2020
  Bedst før Gold Crema 1kg: 09.2022
 • Se produkt Vare info

  Arcaffe Giannutri er en traditionel italiensk kaffeblend. Dette er en balanceret og stærk kaffe bestående af 60% Arabica og 40% Robusta, som er blevet produceret af Arcaffe siden 1981.

  Bemærk: Dette produkt er gået på dato. 
  Kaffen fejler intet og kan stadig sagtens drikkes.

  Giannutri har en stærk smag, takket være robustaen, med noter af chokolade. Dette er en kaffe, der er utroligt velegnet til mælkedrikke som fx cappuccino og café latte.

   

  Arcaffe Giannutri er opkaldt efter øen Giannutri, som ligger syd for Toscana. Denne ø har ingen faste beboere, men rummer derimod en række feriehuse midt på øen. Havet omkring øen er et populært mål for dykkere pga de smukke koraler, søanemoner og svampe.

  1 x

  Ref: 25B-CA1501

  Arcaffe Giannutri er en traditionel italiensk kaffeblend. Dette er en balanceret og stærk kaffe...

  Kaffestyrke Mørk
 • Se produkt Vare info

  Le Piantagioni Lab 106 er en 100% Arabica kaffe bestående af 3 forskellige bønner fra 3 forskellige kaffeplantager.

   

  Le Piantagioni Lab 106 er en elegant og velbalanceret sammensætning med en kompleks aroma og smag. Kombinationen af de tre forskellige arabicabønner giver en dejlig smag med noter af mørk chokolade og vanilje, som giver en blød og delikat kaffe.

  Bønnerne har desuden en meget intens og fyldig smag, som gør den god både som espresso og som mælkedrik. 

  Certificering

   CSC

  1 x

  Ref: 25B-CA2015

  Le Piantagioni Lab 106 er en elegant og velbalanceret sammensætning med en kompleks aroma og...

  Kaffestyrke Medium

Produktbeskrivelse

Med Arcaffe Deluxe kaffepakken får du mulighed for at prøve fire forskellige varianter fra Arcaffes gule serie samt én variant fra Le Piantagioni - inkl vores helt egen Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema!

Tekniske specifikationer

Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 5 kg
Arcaffe
Arcaffe
Arcaffe er et speciality risteri i Italien, som med omhyggelighed og bæredygtighed rister noget af markedets bedste kaffe. Arcaffe har lange stolte traditioner for at riste kaffe af højeste kvalitet, og siden 1945 er ristningen foretaget med nøje udvalgte kaffebønner fra udelukkende CSC-certificerede farme.  Bag det lækre sortiment fra Arcaffe står Enrico Meschini, der repræsenteret 4. generation af familiens arbejde med udvælgelse og ristning af kaffe. Meschinis passion for espresso har...

Se flere produkter fra Arcaffe

1 anmeldelser af Arcaffe Deluxe Kaffepakke Hele kaffebønner

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
10/11 2015

Fantastisk kaffepakke, hvor man kommer rundt i mange smagsvarianter. Specielt er jeg vild med Rigtigkafffe' egen blanding. Det er absolut min favorit. Derefter kommer Gorgona.