• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Lavazza Qualità Oro 6kg

Nyhed Lavazza Qualità Oro 6kg Vis stort billede

Dette er hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

844,95 DKK

-354,45 DKK 1 199,40 DKK

140,83 DKK pr. kg


Skriv på ønskelisten

Ref: A1671
EAN: 8000070019362

Pakkeindhold

Lavazza Qualità Oro er en kaffe, der er skabt med en særlig passion og tradition - en 100% vasket arabica blend bestående af nøje udvalgte bønner fra Centralamerika, Brasilien og det afrikanske højland.

 

Du får en intens og rund kaffe med en fyldig smag, hvor de brasilianske bønner tilfører noter af malt og honning, mens bønnerne fra Centralamerica tilfører frugtige og florale noter. Tilsammen giver det en unik og uimodståelig kaffeblend med en sød og aromatisk smag.

 

Kaffen giver en fremragende espresso med en flot, gylden crema. Takket være den intense smag, er Oro også utroligt velegnet med mælk - her får du en kop med bløde karamelnoter. 

 

Qualità Oro er en af Lavazzas ældste kaffeblends - en klassisk italiensk kaffe, som er perfekt til alle bryggemetoder - en favorit blandt italienerne.

 

Smag: 5

Ristning: Medium

Krop: 4

Intensitet: 4

 

Leveres i 500g lufttætte poser med envejsventil, som sikrer at bønnerne holdes friske.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium
  • 12 x

    Lavazza Qualità Oro er en kaffe, der er skabt med en særlig passion og tradition - en 100% vasket arabica blend bestående af nøje udvalgte bønner fra Centralamerika, Brasilien og det afrikanske højland.

Kaffestyrke Medium
Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Vægt 6 kg
Oprindelse Brasilien
Oprindelse Centralamerika
Oprindelse Afrika
Noter Honning
Noter Blomster
Noter Malt
Noter Frugt

Om Lavazza

Lavazza kaffebønner & espressokaffe

Lavazza er ægte Italienske espressokaffe og kaffebønner. Lavazza er den mest solgte kaffe i espressoens hjemland Italien, og derfor er sloganet også “Italy’s Favourite Coffee”.

Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895, hvor han købte Paissa Olivero, en lille købmandsforretning, i Turin i det nordlige Italien. Her begyndte Luigi at købe grønne bønner, som han ristede og blandede efter specielle opskrifter og kundernes forespørgsel. Med tiden udviklede Luigi Lavazza en stor interesse, viden og talent for netop kaffen, ristningen og sammensætningen, og i 1910 udvidede firmaet til engrossalg, og Luigis tre sønner trådte ind i firmaet.
I 1927 blev den lille købmandsforretning omdannet til Luigi Lavazza S.p.A., som vi kender i dag. I 1936 gik Luigi Lavazza på pension og overlod firmaet til sine sønner. Generation efter generation har familien dedikeret deres energi og passion til kaffe. Lavazza er i dag ejet af 4. generation og ligger stadig i Turin.

Som kafferister er Lavazza den 7. største i verden og en stor markedsleder i Italien med en markedsandel på over 47% - 46% af produktionen eksporteres. Lavazza har gennem alle årene udviklet deres kaffeblends, så der er i dag er noget for enhver smag. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso, fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien, Afrika.

Hos Rigtig Kaffe, har vi udvalgt en lang række kaffeblends som passer absolut bedst til den danske smag, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner. Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bedstsellers!


Lavazza
Vis alle produkter fra Lavazza

0 anmeldelser af Lavazza Qualità Oro 6kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: