• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

ItalCaffè Elite Bar & Excelso Bar 6kg

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 299,00 DKK

-500,70 DKK 1 799,70 DKK

216,50 DKK pr. kg


Ref: A2543

ItalCaffè Elite Bar og Excelso Bar er to prisvindende og helt fantastiske kaffeblends med hver sin smag og karakter - her får du 6kg hele bønner fordelt på de to varianter.

De to kaffer har hver vundet guldmedalje i konkurrencen "International Coffee Tasting" i hhv. 2010 og 2012. Læs meget mere om de to forskellige kaffeblends samt vores blogindlæg her.

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Prisvindende kaffe - guldmedalje Til Elite Bar i 2010 & i 2020 samt guldmedalje til Excelso Bar i 2012 & i 2020.  

I 2010 vandt ItalCaffè Elite Bar en guldmedalje i konkurrencen “International Coffee Tasting” - et skulderklap til den autentiske italienske kaffesmag. Elite Bar vandt i kategorien “italienske kaffeblends til espresso”.

I 2012 vandt ItalCaffè Excelso Bar en guldmedalje i konkurrencen “International Coffee Tasting” i kategorien italienske kaffeblends til kaffebarer. 

 

I 2020 vandt både Italcaffé Elite Bar & Excelso Bar endnu engang en guldmedalje i konkurrencen, som er organiseret med støtte fra CSA Italian Tasters. International Coffee Tasting er en konkurrence bestående af kaffebønner i den højste kvalitet, og i løbet af de seneste 10 år har konkurrencen set mere end 1000 forskellige slags kaffebønner i skarp konkurrence med hinanden. 

Dommerne til International Coffee Tasting består af et netværk på omkring 12.000 professionelle i mere end 40 forskellige lande. Her arbejder dommerne med bind for øjnene på at smage den absolut bedste kaffe. 

Elite.jpgexcelso.jpg

  • 3 x ItalCaffè Excelso Bar 1 kg

    ItalCaffè Excelso Bar er en af ItalCaffès mest prestigefulde kaffeblends bestående af 90% arabica og 10% robusta, hvilket giver en kaffeblend med en fyldig og sød smag og en flot crema.

  • 3 x ItalCaffè Elite Bar 1 kg

    ItalCaffè Elite Bar er en af fremragende kaffeblend sammensat af en unik kombination af 100% arabica bønner. Denne kaffe har en let syrlighed og en delikat, frugtagtig eftersmag.

Kaffestyrke Medium
Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 6 kg

Om ItalCaffè

ItalCaffè
Vis alle produkter fra ItalCaffè

0 anmeldelser af ItalCaffè Elite Bar & Excelso Bar 6kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: