Spar 43%
Le Piantagioni Mixpakke 6,5kg Billigst på PriceRunner

Fra Le Piantagioni Del Caffè

Le Piantagioni Mixpakke 6,5kg Hele kaffebønner

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


1.333,00 DKK

2.319,45 DKK

Spar 986,45 DKK

Denne mixpakke består af nogle helt fantastiske og unikke kaffeblends fra det italienske kafferisteri, Le Piantagioni. En mixpakke der bestemt er værd at prøve!

Dette er hele kaffebønner


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Cachoeira da Grama

  Fazenda Cachoeira da Grama er en brasiliansk kaffeplantage, der er ejet og ledet af Carvalho Dias, og som har været i familien siden 1890. Navnet kommer fra vandfaldet af samme navn, der ligger på plantagen.

  Plantagen ligger 3km fra staten Minas Gerais’ grænse op mod Mogiana og Sul de Minas - et bjergrigt område, hvilket tydeligt afspejles i kaffen, der dyrkes i op til 1.250 meter i et område med 1.800-2.000mm regn pr år.

  Kaffen håndplukkes, så kun de modne bær anvendes, og den efterfølgende forarbejdning foregår hurtigt for at undgå nogen form for fermentering. Kaffen transporteres direkte til vaskning, hvor frugtkødet fjernes, så bærrene efterfølgende kan tørres, pakkes og opbevares.

  Cachoeira da Grama-plantagen sørger for gode forhold for bønderne og deres familier, bl.a. er der bygget 47 huse på plantagen, en skole, en klub og en fodboldbane. Derudover er det miljømæssige aspekt vigtigt, bl.a. arbejdes der på at genskabe gamle kaffesorter samt der foretages en rensning af produktionens spildevand for at undgå forurening af grundvandet.

  Her arbejdes med et stort engagement og omsorg helt fra plantning af kaffetræerne til høst og forarbejdning. Le Piantagioni har samarbejdet med Fazenda Cachoeira da Grama siden 2018.

  [/vc_column_text][vc_column_text]
  Bønne
  Fazenda Cachoeira da Grama
  Land
  Brasilien
  Område
  Vale da Grama, Minas Gerais
  Art
  Arabica
  Variation
  Yellow Bourbon, Red Catuai
  Højde
  990 - 1.220 m.
  Behandling
  Vasket
  Tørring
  Soltørret
  Høst
  Maj til september
  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  3 x

  Ref: 25B-CB2207

  Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas...

  Kaffestyrke Medium
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Le Piantagioni La Cumbre er en Single Estate kaffe, hvilket betyder, at den kun indeholder bønner fra én plantage.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Finca La Cumbre

  Le Piantiagoni La Cumbre vinder af  “El Salvador Cup of Excellence 2018”

  I Ilamatepec egnen, ikke langt fra Volcàn de Santa Ana (kaldet Ilamatepec af de indfødte), driver Emilio Lopez som er 6. generation kaffefarmer sin estate med fokus på kvalitet og han har igennem de seneste år fokuseret på at udvikle sine processer således, at kaffen får en unik og sjælden diversitet.

  La Cumbre er en estate, som oprindelig udspringer af Finca El Manzano. La Cumbre kan oversættes til ”toppen” og symboliserer meget godt,  at kaffe dyrket på La Cumbre er dyrket ca. 200 højere end på Finca El Manzano – og den højere placering giver en mere markant frugtagtig duft og smag end kaffen fra El Manzano og der opnås en højere karakter i cupping.

  Der er tale om en exceptionel delikat red bourbon 100% arabica kaffe, som er fremstillet på naturlig vis med smagsnoter af æble, kirsebær og banan og en anelse fudge. Der er tale om en speciality kaffe af usædvanlig karakter med lav syrlighed og flødekaramel fedme, som skaber noget helt specielt når den kværnes.

  Når du kommer til La Cumbre, forstår du straks, at denne finca er helt forskellig fra alle de andre. Her leder forskning og eksperimentering hele arbejdet, ikke kun under høsten og forarbejdningen, men også under arbejde med udvælgelse af planter. Oplysninger indsamles ved hvert trin, så al kaffen og dens udvikling kan spores fuldt ud gennem hele forarbejdningen.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
  Bønne
  La Cumbre
  Land
  El Salvador
  Område
  Ilamatepec
  Art
  Arabica
  Variation
  Bourbon (100%)
  Højde
  1.500 - 1.600 m.
  Behandling
  Naturel
  Tørring
  Soltørret
  Høst
  December til midt februar
  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  3 x

  Ref: 25B-CB2516

  Le Piantagioni La Cumbre 500g vinder af " El Salvador Cup of Excellence 2018" er en kaffe med...

  Kaffestyrke Mørk
  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Le Piantagioni Samaria er en Single Estate kaffe, hvilket betyder, at den kun indeholder bønner fra én plantage. 

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Finca Samaria

  Ejerne af Finca Samaria er dedikeret til kaffedyrkning og har gjort det de sidste 80 år. De er kaffefarmere af 4. generation og de er kendt for at bekymre sig utrolig meget om kvaliteten af det produkt de producerer.

  Samaria-kaffe dyrkes i henhold til Milpa-systemet: en gammel landbrugsmetode for maya-folk, hvor man skifter afgrøderne : majs, bønner og græskarafgrøder,  for ikke at misbruge jorden.

  Det er en vasket kaffe, så efter at de har plukket kaffen, vaskes den, sættes i gæringstanke i 24 timer til gæring.Bærrene sendes gennem en såkaldt "pulper" for at fjerne frugtens ydre lag og afslutningsvis tørres kaffen i solen under halvtag.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
  Bønne
  Samaria
  Land
  Colombia
  Område
  Andean region, Risaralda
  Art
  Arabica
  Variation
  Bourbon (100%)
  Højde
  1.550 m.
  Behandling
  Vasket
  Tørring
  Soltørret
  Høst
  December til februar
  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  7 x

  Ref: 25B-CB2213

  Le Piantagioni Samaria er en kaffe med intense og spændende smagsnoter. En kaffe der er værd at...

  Kaffestyrke Medium
  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Denne mixpakke består af nogle helt fantastiske og unikke kaffeblends fra det italienske kafferisteri, Le Piantagioni. En mixpakke der bestemt er værd at prøve!

Le Piantagioni mixpakken indeholder 3 forskellige, prestigefulde kaffeblends fra den legendariske Le Piantagioni serie. Hver kaffeblend har sin egen unikke smag og sammensætning, men fælles for alle er den høje kvalitet af bønner og den fine ristning.

Cachoeira da Grama

Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter. Kaffen er mediumristet og en meget klassisk brasiliansk kaffe med en intens sødme. Smag og aroma indeholder noter af chokolade og kandiseret mandarin, mens eftersmagen er blød og rund med sukkernoter.
Bønner fra Cachoeira da Grama er et resultat af dedikation og passion for det absolut bedste indenfor brasiliansk kaffe, og ved Le Piantagionis seneste besøg, fik de lov at smage denne vidunderlige kaffe med en utroligt interessant smag, som de efterfølgende bare måtte have som en del af sit sortiment.

La Cumbre

Le Piantagioni La Cumbre er en kaffe med nogle af de mest fantastiske og aromatiske egenskaber. Det er bestemt en kaffe, som skal prøves! La Cumbre er en 100% arabica, som stammer fra El Salvador. Bønnerne har noter af æble, kirsebær og banan, som giver en dejlig sødme og silkeagtig smag. La Cumbre er produceret på en gård, som blev vandt "Cup of Excellence 2018". 

Samaria

Le Piantagioni Samaria er en kaffe med intense og spændende smagsnoter. En kaffe der er værd at prøve. Samaria er en 100% arabica, som stammer fra Colombia. Denne kaffe frigiver intense blomsteragtige noter, den har en bemærkelsesværdig og samtidig mild syre og en orange-duftende chokolade eftersmag samt hints af hasselnød. 

Kaffetype Mixpakke
Kaffetype Hele kaffebønner
Vægt 6,5 kg
Le Piantagioni Del Caffè
Le Piantagioni Del Caffè
Le Piantagioni Del Caffé er et eksklusivt italiensk kafferisteri, der er skabt af kaffeentusiaster, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. De laver nogle af det bedste Speciality Coffee i verden. Når du først har smagt kaffe fra Le Piantagioni, vil du opleve, at det bliver rigtig svært at gå tilbage til en anden kaffe - kaffebønnerne smager ganske enkelt fantastisk. Forhandles kun hos Rigtig Kaffe! Læs her  Alt du skal vide om Le Piantagioni.

Se flere produkter fra Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni Mixpakke 6,5kg Hele kaffebønner

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse