• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Lavazza Mixpakke 10kg

Tilbud Lavazza Mixpakke 10kg Vis stort billede

Dette er hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 299,00 DKK

-196,50 DKK 1 495,50 DKK

129,90 DKK pr. kg


Skriv på ønskelisten

Ref: A1691

Lavazza Mixpakken er en luksus kaffepakke med i alt 10kg hele bønner fordelt på fem forskellige Lavazza varianter - en pakke med mange smagsnuancer og muligheder.

 • 2 x

  Giver en kraftig espresso med en lang og fyldig eftersmag, til dig der vil have en espresso som smager af noget.

 • 1 x

  Lavazza Gold Selection er en ekstraordinær kaffeblend bestående af 80% Arabica og 20% Robusta. Arabicabønnerne stammer fra Brasilien og Columbia mens robustaen er fra den indonesiske ø Java.

 • 2 x

  Lavazza Caffè Crema Dolce er en blød og fløjlsagtig kaffe bestående af 80% arabica og 20% robusta.

 • 3 x

  Lavazza Crema E Gusto Forte er en stærk og intens kaffeblend bestående af 20% arabica fra Brasilien og 80% robusta fra hhv. Mellemamerika, Asien og Afrika.

 • 2 x

  Lavazza Grande Ristorazione er en klassisk espressokaffe bestående af 50% arabica og 50% robusta fra Afrika, Asien og Sydamerika.

Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 10 kg

Om Lavazza

Lavazza kaffebønner & espressokaffe

Lavazza er ægte Italienske espressokaffe og kaffebønner. Lavazza er den mest solgte kaffe i espressoens hjemland Italien, og derfor er sloganet også “Italy’s Favourite Coffee”.

Lavazza er grundlagt af Luigi Lavazza i 1895, hvor han købte Paissa Olivero, en lille købmandsforretning, i Turin i det nordlige Italien. Her begyndte Luigi at købe grønne bønner, som han ristede og blandede efter specielle opskrifter og kundernes forespørgsel. Med tiden udviklede Luigi Lavazza en stor interesse, viden og talent for netop kaffen, ristningen og sammensætningen, og i 1910 udvidede firmaet til engrossalg, og Luigis tre sønner trådte ind i firmaet.
I 1927 blev den lille købmandsforretning omdannet til Luigi Lavazza S.p.A., som vi kender i dag. I 1936 gik Luigi Lavazza på pension og overlod firmaet til sine sønner. Generation efter generation har familien dedikeret deres energi og passion til kaffe. Lavazza er i dag ejet af 4. generation og ligger stadig i Turin.

Som kafferister er Lavazza den 7. største i verden og en stor markedsleder i Italien med en markedsandel på over 47% - 46% af produktionen eksporteres. Lavazza har gennem alle årene udviklet deres kaffeblends, så der er i dag er noget for enhver smag. Sortimentet spreder sig over stort set alle typer kaffe og espresso, fra alle steder i verden. Der importeres bl.a. grønne bønner fra Nord-, Central- og Sydamerika, Asien, Afrika.

Hos Rigtig Kaffe, har vi udvalgt en lang række kaffeblends som passer absolut bedst til den danske smag, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig italienernes foretrukne kaffebønner. Lavazza tilbyder et stort sortiment i hele bønner, hvor bl.a. Lavazza Super Crema og Lavazza Crema E Aroma er nogle af vores bedstsellers!


Lavazza
Vis alle produkter fra Lavazza

0 anmeldelser af Lavazza Mixpakke 10kg

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: