Peru Mixpakke 4 varianter Hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-239,85 DKK 639,80 DKK

210,50 DKK pr. kg


Ref: A2275

Peru mixpakken indeholder fire forskellige, unikke og utroligt lækre kaffer bestående udelukkende af bønner, der er dyrket i Peru.

Er du til peruviansk kaffe har du her muligheden for at smage fire meget forskellige typer fra vores egne serier samt speciality risterierne Arcaffe og Le Piantagioni. Alle fire varianter er økologiske, og tre er desuden Fairtrade certifceret.

Pakken indeholder 1,9kg hele bønner.

  • 1 x Le Piantagioni Alto Palomar 500g Hele...

   Le Piantagioni Alto Palomar er en økologisk fairtrade kaffe, som har en bemærkelsesværdig aroma, en sød karakter, en fantastisk rund krop og et delikat syreindhold.

  • 1 x Arcaffe Peru 500g Hele kaffebønner

   Arcaffe Peru er en økologisk fairtrade kaffe fra det legendariske Arcaffe risteri i Livorno. Kaffen har en dejlig, sød karakter, med smagsnoter af honning og ristede mandler og en eftersmag af kakao.

  • 1 x Rigtig Kaffe Chanchamayo Økologisk 500g...

   Rigtig Kaffe Chanchamayo er en økologisk kaffeblend med en elegant smag og en lys ristning. Kaffen består af vaskede bønner fra Chanchamayo-provinsen i Peru.

  • 1 x Rigtig Kaffe Peru No. 3 - 400g Hele...

   Rigtig Kaffe Peru No. 3 er en økologisk fairtrade kaffe bestående af 100% vasket arabica udelukkende fra Peru - en kaffe med en fin syre og en let floral duft.

  EU Økologi mærketJa
  KaffetypeHele kaffebønner
  KaffetypeMixpakke
  OprindelsePeru
  Vægt1,9 kg

  0 anmeldelser af Peru Mixpakke 4 varianter Hele kaffebønner

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: