• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Brasilien Mixpakke - 4 varianter

Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-239,85 DKK 639,80 DKK

210,50 DKK pr. kg


Ref: A2276

Brasilien mixpakken giver dig mulighed for at smage på fire forskellige og meget unikke kaffer bestående udelukkende af bønner, der er dyrket i Brasilien.

Er du vild med brasiliansk kaffe, får du her mulighed for at smage på varianter fra Rigtig Kaffe, Arcaffe og Le Piantagioni bl.a. vores populære Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema. Alle varianter består af 100% arabica. Pakken indeholder 1,9kg hele bønner.

Læs meget mere om brasiliansk kaffe her.

Holdbarhed: Se holdbarheden på kaffen på hvert enkelt variants produktside. Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

 • 1 x Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema 500g

  Rigtig Kaffe præsenterer: Arcaffe Rigtig Kaffe Gold Crema - vores egen 100% arabica blend bestående af tre bønner fra tre af Brasiliens bedste plantager!

 • 1 x Arcaffe Rigtig Kaffe Samambaia 500g

  Arcaffe Rigtig Kaffe Samambaia er en single estate 100% arabica kaffe fra Brasilien, som er udviklet i et tæt samarbejde mellem Arcaffe og Rigtig Kaffe.

 • 1 x Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 - 400g

  Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 er en 100% arabica bestående af udelukkende brasilianske peaberry bønner - en dejlig mild og rund kaffe med en afdæmpet eftersmag.

 • 1 x Le Piantagioni Cachoeira da Grama - 500g

  Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter.

Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Mixpakke
Kaffetype Hele kaffebønner
Oprindelse Brasilien
Vægt 1,9 kg

0 anmeldelser af Brasilien Mixpakke - 4 varianter

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: