• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Afrika Mixpakke - 4 varianter

Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-249,85 DKK 649,80 DKK

222,20 DKK pr. kg


Ref: A2278

Afrika mixpakken indeholder fire forskellige kaffer (blends og single estates) bestående af bønner fra udelukkende afrikanske lande, herunder Etiopien, Kenya og Tanzania.

Er du vild med afrikansk kaffe, har du her mulighed for at smage fire varianter af 100% arabica - smag dig frem til din favorit blandt disse unikke, spændende og utroligt forskellige kaffer. 

Pakken består af 1,8kg hele bønner.

Holdbarhed: Se holdbarheden på kaffen på hvert enkelt variants produktside. Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning. 

Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

 • 1 x Le Piantagioni Selezione Yrgalem 500g

  Yrgalem bønnen stammer fra regionen i Etiopien, som menes at være oprindelsesstedet for alle typer Arabica bønner. Her gror kaffeplanterne fortsat vildt, og høstes nænsomt med den største respekt for råvarerne.

 • 1 x Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 - 400g

  Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 er en 100% vasket arabica udelukkende fra den afrikanske republik Tanzania. Bønnerne er nøje udvalgte og resultatet er en ekstravagant kaffe med en vinøs duft og en fremragende fylde!

 • 1 x Rigtig Kaffe Kenya No. 5 - 400g

  Rigtig Kaffe Kenya No. 5 er en 100% vasket arabica fra det østafrikanske land, Kenya - en kraftig og utroligt spændende kaffe med en meget fyldig body.

 • 1 x Le Piantagioni Dambi Uddo - 500g

  Le Piantagioni Dambi Uddo er en 100% arabica fra det etiopiske distrikt, Shakisso - en raffineret og særpræget kaffe af særdeles høj kvalitet.

Arabica 100%
Robusta 0%
Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Oprindelse Tanzania
Oprindelse Kenya
Oprindelse Etiopien
Vægt 1,8 kg

0 anmeldelser af Afrika Mixpakke - 4 varianter

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: