• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Le Piantagioni Autentisk Kaffepakke

Tilbud Le Piantagioni Autentisk Kaffepakke Vis stort billede

Dette er hele kaffebønner

Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK

-169,80 DKK 769,75 DKK

239,98 DKK pr. kg


Skriv på ønskelisten

Ref: A1455

Denne kaffepakke er i sandhed for dem som sætter pris på fairtrade, økologi, bæredygtighed og tradition. Pakken indeholder det ypperste fra Le Piantagioni og CSC familien.

Le Piantagioni bønnerne er til dig der vil have kaffe, espresso, cappuccino eller latte i absolut verdensklasse. Farmen hvor bønnerne dyrkes er nøje udvalgt i de bedste kaffeproducenrende lande. Samtidig er alle processer i produktionen underlagt en enorm kvailtetskontrol.

 • 1 x

  Yrgalem bønnen stammer fra regionen i Etiopien, som menes at være oprindelsesstedet for alle typer Arabica bønner. Her gror kaffeplanterne fortsat vildt, og høstes nænsomt med den største respekt for råvarerne.

 • 1 x

  Le Piantagioni Alto Palomar er en økologisk fairtrade kaffe, som har en bemærkelsesværdig aroma, en sød karakter, en fantastisk rund krop og et delikat syreindhold.

 • 1 x

  San Luis 100% arabica er en såkaldt single estate kaffe. Dette betyder at bønnerne er høstet fra en enkelt farm - dette sikrer en specifik og ensartet smagsoplevelse.

 • 1 x

  Der bruges ikke gødning eller pesticider under dyrkningen og det eneste indgreb på planterne er beskæring af de øverste grene. Dette giver planterne mere sol, som modner bærrene hurtigere. Harenna hører under kategorien "Slow food" -  som skal tænkes som et alternativ til fastfood.

 • 1 x

  Harenna Huehuetenango 100% arabica består af Harenna fra Etiopien og Huehuetenango fra Guatemala. Denne unikke sammensætning fordeler sig på 25% Harenna bønner og 75% Huehuetenango bønner.   

CSC mærket Ja
Kaffetype Hele kaffebønner
Kaffetype Mixpakke
Vægt 2,5 kg

Om Le Piantagioni Del Caffè

Le Piantagioni Del Caffè
Vis alle produkter fra Le Piantagioni Del Caffè

1 anmeldelse af Le Piantagioni Autentisk Kaffepakke

Samlet bedømmelse: 5,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
08/03 2015

Fantastisk - især Yrgalem

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: