Ref: 11-AMMI08/7GP

- EAN: 8003299429073

Alessi Hjerteformede Kaffeskeer 4 stk Pink

Fra Alessi

Alessi Hjerteformede Kaffeskeer 4 stk Pink

Leveringstid 6-10 dage

250,00 DKK

Alessi Big Love skeerne er et sødt og sjovt sæt bestående af 4 hjerteformede skeer udført i blankpoleret rustfrit stål, som er belagt med en yndig gylden pink farve. 

Produktbeskrivelse

Alessi Big Love skeerne er et sødt og sjovt sæt bestående af 4 hjerteformede skeer udført i blankpoleret rustfrit stål, som er belagt med en yndig gylden pink farve. Skeerne har en længde på 14,5 cm.

 

Skeerne er designet af Miriam Mirri i 2002. Designet er opnået ved at krydse to traditionelle skeer, så de danner et hjerte. Skeerne er perfekte til kaffe, te og is.

 

Alessis hjerteformede serie indeholder desuden et hjerteformet krus og en teinfuser.

 

Miriam Mirri er en italiensk designer med base i Milano. Mirri står bag en række smukke Alessi produkter og har desuden designet for Henkel, Seiko, Häagen-Dazs, UnitedPets m.fl.

Tekniske specifikationer

Farve Pink
Materiale Rustfrit stål
Længde 14,5 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Hjerteformede Kaffeskeer 4 stk Pink

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse