Illy X1 Kapsel-espressomaskine Rød Billigst på PriceRunner

Fra

Illy X1 Kapselmaskine Rød

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

5.979,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Illy X1 er en elegant og brugervenlig espresso-kapselmaskine - et designikon, der er designet af Luca Trazzi for mere end 20 år siden, og som nu er tilgængelig igen i en ny og forbedret udgave - en smuk maskine med bløde former og et lækkert retrolook.

One-touch kaffedrikke

Andre funktioner

Produktbeskrivelse

Illy X1 er en elegant og brugervenlig espresso-kapselmaskine - et designikon, der er skabt af Luca Trazzi for mere end 20 år siden, og som nu er tilgængelig igen i en ny og forbedret udgave. En smuk maskine med bløde former og et lækkert retrolook.

Som noget nyt i denne udgave, har du muligheden for at brygge en klassisk espresso eller en en almindelig kop kaffe - betjeningen foregår ved at placere en kapsel i portafilteret, sætte det i maskinen og trykke kaffeknappen op eller ned, afhængigt af, hvad du ønsker at brygge. Som standard leverer maskinen 25ml espresso samt 220ml kaffe.

Ønsker du en kop kaffe med mælk, fx en dejlig cremet cappuccino, kan du hurtigt og nemt opskumme mælk ved hjælp af maskinens steamer - her skal du blot trykke steamknappen ned. Trykker du knappen op, kan du køre vand ud gennem steameren til eksempelvis en americano.

Illy X1 anvender det innovative iperEspresso kapselsystem, som er en patenteret to-faseproces, som leverer en intens aromatisk og fyldig kop kaffe med en rig og langvarig crema.

Smukt design

Illy X1 er en smuk og stilfuld maskine med mange skønne detaljer - de bløde former og det elegante vintage look, gør udseendet utroligt tiltalende.

Espresso-kopholder

For at mindske frihøjden, når der brygges espresso i små kopper, kan man med fordel vælge at anvende den medfølgende kopholder, som hæver espressokoppen op til kaffeudløbet.

Termoblok - klar på under 1 minut

Takket være den indbyggede termoblok i rustfrit stål, er maskinen klar til at brygge kaffe ca. 50 sekunder efter, du har trykket på "Tænd/sluk"-knappen.

Pas god på din espressomaskine

Illy X1 er udstyret med et automatiseret afkalkningsprogram, som gør det let at vedligeholde maskinen, der bør anvendes mindst hver 2. måned - sørg for at anvende et afkalkningsmiddel, som er beregnet til espressomaskiner. Brug aldrig eddike eller lignende. Du kan med fordel også anvende filtreret vand, for at undgå at få for meget kalk ind i maskinen - alternativt kan du benytte et Brita AquaGusto kalkfilter, som lægges i vandtanken.

Termoblok Ja
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Espresso
Mælkesystem Ja - steamer
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1L
Pumpetryk 15
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Rød
Strømforbrug (Effekt) 1250 W
Bredde 25 cm
Højde 33 cm
Dybde 27 cm
Vægt 7,3 kg
Illy

0 anmeldelser af Illy X1 Kapselmaskine Rød

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse