Ref: 12q-916189

- EAN: 5722009161890

Lyngby Melodia Whiskysæt Krystal - 5 dele

Fra Lyngby Glas

Lyngby Melodia Whiskysæt Krystal 5 dele

Leveringstid 1-2 hverdage

549,95 DKK

Lyngby Melodia Whiskysættet er et elegant og lækkert sæt bestående af en karaffel med en kapacitet på 0,85L og fire matchende glas (0,3L).

Produktbeskrivelse

Lyngby Melodia Whiskysættet er et elegant og lækkert sæt bestående af en karaffel med en kapacitet på 0,85L og fire matchende glas (0,3L).

 

Whiskysættet egner sig godt til whisky, rom, cognac m.v. og er en super fed gaveidé til manden eller kvinden, der har alt.

 

Whiskysættet er en del af Melodia serien, som er en af deres mest populære serier med et smukt vintage look, som passer perfekt til både et moderne og klassisk bord.

 

Lyngbys krystalglas fremstilles i helt transparent miljøkrystal, hvilket foregår via en patenteret proces, hvor blyfri glasmasse bearbejdes, så det fremstår ekstra klart og med meget høj holdbarhed. Dette betyder også, at Lyngbys glas tåler vask i opvaskemaskine - vælg lav-alkaliske opvaskemidler og et kort program med lav temperatur. Glassene bør aldrig vaskes i en opvaskemaskine uden salt.

Se hele Lyngby Melodia-serien her.

Tekniske specifikationer

Serie Melodia
Materiale Krystalglas
Tåler opvaskemaskine Ja
Lyngby Glas
Lyngby Glas
Dansk design siden 1940 - Lyngby Glas Lyngby Glas er en af Danmarks mest succesfulde glasfabrikker, der blev grundlagt tilbage i 1940 af isenkræmmer Holger Jepsen. Virksomheden satte i mange år stort præg på de danske middagsborde med sine smukke og meget klassiske glas. I dag er særligt deres krystalglas, med det elegante retro-look, populært. Glasset fremstilles på patenteret vis i transparent krystal, som lever op til nutidens miljøkrav. Alt glas er uden bly og har en...

Se flere produkter fra Lyngby Glas

0 anmeldelser af Lyngby Melodia Whiskysæt Krystal 5 dele

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse