Spar 33%
Lyngby Melodia Karaffel 1L Billigst på PriceRunner

Fra Lyngby Glas

Lyngby Melodia Karaffel 1 L

Leveringstid 1-2 hverdage


199,95 DKK

299,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Lyngby Melodia karaflen er en smuk og utroligt elegant krystalkaraffel i en retro-lækker stil og med en kapacitet på 1 liter - velegnet til servering af læskende drikke såsom vand, lemonade, ice tea, drinks og meget mere.


Produktbeskrivelse

Lyngby Melodia karaflen er en smuk og utroligt elegant krystalkaraffel i en retro-lækker stil og med en kapacitet på 1 liter - velegnet til servering af læskende drikke såsom vand, lemonade, ice tea, drinks og meget mere.

Krystalkaraflen er en del af Lyngbys Melodia serie, der er en af deres mest populære serier med et smukt vintage look, som passer perfekt til både et moderne og klassisk bord.

Lyngbys krystalglas fremstilles i helt transparent miljøkrystal, hvilket foregår via en patenteret proces, hvor blyfri glasmasse bearbejdes, så det fremstår ekstra klart og med meget høj holdbarhed. Dette betyder også, at Lyngbys glas tåler vask i opvaskemaskine - vælg lav-alkaliske opvaskemidler og et kort program med lav temperatur. Glassene bør aldrig vaskes i en opvaskemaskine uden salt.

Karaflen tåler varmt vand op til 80 grader.

Se hele Lyngby Melodia-serien her.

Kapacitet 1 L
Farve Gennemsigtig
Serie Melodia
Materiale Krystalglas
Tåler opvaskemaskine Ja

0 anmeldelser af Lyngby Melodia Karaffel 1 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse